Laura Cosoi face topul la Radio InfoPro!


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 07:32
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Laura Cosoi

Marius Onuc, prezentatorul clasamentului “Romanian Top 20” de la Radio InfoPro, o va avea alaturi de el sambata, 30 mai, de la ora 18.00, pe frumoasa Laura Cosoi!

Astfel, timp de doua ore, vedeta MTV se va afla in studioul InfoPro unde va prezenta cele mai difuzate piese de la radio si va vorbi despre noutatile din viata ei.

Ma bucur foarte mult ca m-au invitat pentru ca astfel voi avea ocazia sa devin pentru prima oara DJ Radio InfoPro. Desi sunt obisnuita cu clasamentul muzical pe care il prezint la MTV sunt un pic emotionata si sper ca ascultatorii Radio InfoPro sa fie alaturi de mine pentru ca le voi dezvalui cateva dintre piesele mele preferate pe care am si dansat de altfel”, a marturisit Laura Cosoi.

Pregatit sa o intampine cu o serie de intrebari despre cariera de VJ MTV, actrita si dansatoare profesionista, Marius Onuc povesteste: “Laura Cosoi are gusturi muzicale deosebite, iar in emisiunea din aceasta saptamana vom purta o conversatie deschisa, vom imparti impresii si ne vom aduce aminte de piesele care ne-au marcat adolescenta”.

Sursa: InfoPro

VIDEO PROTVPLUS.RO