La cununia civila in pulover, la cea religioasa, in trening. Cum s-a casatorit unul dintre cei mai bogati oameni din Romania


Ultimul update: Duminica 23 Martie 2014 07:28
Data publicarii: Joi 20 Martie 2014 17:54
Categorie: Stiri Mondene

Cristian Tantareanu nu a avut o nunta ca in povesti, dar a fost cu siguranta original. Tantareanu si aleasa inimii lui s-au casatorit in urma cu 22 de ani imbracati in trening.

Cei doi s-au casatorit in 1992, mai mult la insistentele mamei miliardarului. Acesta a povestit in cadrul emisiunii “La Maruta” cum a avut loc cununia civila, dar si cea religioasa.

Excentricul om de afaceri spune ca i-a rugat pe cei mai apropiati prieteni sa organizeze totul in cel mai mare secret. Secretul insa a fost atat de bine pastrat, incat insusi Tantareanu a fost luat prin surprindere in ziua evenimentului.

Cununia religioasa a avut loc in aceeasi maniera. Cuplul a fost rugat sa cunune o alta pereche, dar pentru asta trebuiau sa fie ei insisi casatoriti religios. Asa ca au vorbit cu un preot sa ii cunune peste o saptamana. Numai ca cei doi, ocupati cu altele, au uitat.

Am uitat, ca eram la bautura...”, spune Tantareanu.

Saturat sa astepte, preotul cu care vorbisera plecase, dar cei doi l-au intalnit pe drum, intamplator, si l-au luat cu ei in masina.

Nu am cumparat nimic, totul a fost refolosit”, povesteste miliardarul.

Lumanari n-au avut, dar au luat niste flori din curte si le-au legat cu o sfoara. Vinul a fost si el luat de la un parastas care avusese loc in dimineata respectiva.

Miliardarul se plange ca de la “trecerea pragului” a ramas cu probleme la nivelul spatelui, pentru ca sotia “nu era tocmai subtirica”. Luna de miere a avut loc la Sinaia.

VIDEO PROTVPLUS.RO