Kelsey Grammer va ramane în spital peste noapte

Ultima actualizare: 14-10-2012 13:03
Grammer

Kelsey Grammer, starul din "Frasier", care a suferit de curând un infarct va ramâne în spitalul din New York peste noapte.

Luni dimineaţa actorul Kelsey Grammer a fost internat într-un spital după ce s-a plâns de o stare de slăbiciune, după spusele purtătorului de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield.
Stan Rosenfield a adăugat că celebrul actor în vârstă de 53 de ani a fost transportat la spital de soţia sa, Camille, unde a fost supus unor investigaţii medicale.

"Kelsey Grammer nu suferă de aritmie cardiacă aşa cum s-a tot vehiculat prin presă", a spus Rosenfield.
La sfârşitul lunii mai, în timpul unei vacanţe în Hawai, Grammer s-a plâns că are dureri în piept, iar medicii de la spitalul unde a fost transportat au stabilit că actorul suferise un infarct. El a fost externat pe 4 iunie, după patru zile de supraveghere medicală. 

Actorul pare să se simtă bine în ultimele zile, ocupându-se chiar de promovarea noului său film, "Swing Vote". Filmul va fi lansat vineri în cinematografe şi are ca subiect alegerile prezidenţiale din SUA.

Grammer a suferit infarctul la trei săptămâni după ce a aflat că televiziunea Fox a anulat ultimul său serial tv, "Back to you". Serialul a durat un singur sezon. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO