Keanu Reeves e discret în privința vieții personale, dar paparazzii au fost pe fază. Cum l-au fotografiat

Ultima actualizare: 25-06-2020 15:19
keanu reeves

Deși este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală, Keanu Reeves a fost surprins recent de paparazzi.

Actorul și Alexandra Grant au fost fotografiați pe Sunset Boulevard, în timp ce se îndreptau spre Malibu Colony pentru o cină romantică.

Fotografii se pot declara norocoși că au avut ocazia să îl surprindă în această ipostază pe Keanu Reeves. Deoarece este foarte atent și evită să dea nas în nas cu paparazzi, fotografiile în care apare alături de Alexandra Grant sunt extrem de puține.

 

Cei doi îndrăgostiți au fost pozați în timp ce se îndreptau spre o zonă cu restaurante. Actorul i-a salutat pe fotografi, încercând să o protejeze pe Alexandra de obiectivul camerei de fotografiat. După acest episod, cuplul și-a continuat drumul, lasându-i în urmă pe paparazzi.

 

Alexandra Grant și Keanu Reeves se cunosc de mai bine de 8 ani, dar adevărul despre relația lor a ieșit la iveală recent. În urmă cu doar câteva luni, Alexandra a apărut pentru prima oara la brațul actorului la un eveniment monden.

Alexandra Grant are de 46 de ani, trăiește în Los Angeles și este fondatoarea proiectul filantropic grantLOVE, care produce și vinde lucrări originale în beneficiul artiștilor și al organizațiilor non-profit.
 

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO