Justin Bieber, inca o problema la "dosar". "Idolul adolescentilor" este acum acuzat de furt

14-05-2014 10:54


Justin Bieber

Justin Bieber ar fi vinovat de furt. Cel putin asta sustine o femeie din San Fernando Valley (Los Angeles, California), citata de TMZ.

Potrivit femeii, totul s-ar fi intamplat luni noaptea, la Sherman Oaks Castle Park, un complex de mini-golf din Los Angeles, California. Aceasta sustine ca Bieber si prietenii lui au intrat intr-un conflict cu alti tineri prezenti acolo. Cantaretul ar fi observat cum femeia isi scoate telefonul ca sa faca poze si i l-a cerut, ca sa poata sterge imaginile compromitatoare.

Cand femeia a refuzat sa i-l inmaneze, Bieber l-ar fi luat singur din geanta ei. A urmat o scurta lupta, in urma careia tanarul i-ar fi smuls mobilul din mana, dar nu a reusit ce isi propusese, pentru ca acesta era blocat. Bieber i-a cerut apoi femeii sa il deblocheze si sa demonstreze ca nu a facut nicio poza, iar ea s-a conformat.

A explicat apoi ca ea si fiica ei de 13 ani nu voiau decat sa salute, moment in care Bieber ar fi avut o reactie deplasata:

“Te faci de ras in fata fiicei tale. Mai bine plecati de aici”, ar fi tipat cantaretul.

Potrivit fortelor de ordine citate de TMZ, femeia a depus o plangere la politie, iar acestia ancheteaza in prezent cazul.
 

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO