Iubitorii de jazz din Bucuresti se intalnesc in Piata George Enescu. "Muzica este o solutie pentru foarte multe lucruri."

Ultima actualizare: 09-07-2017 06:57

Editia de anul acesta a Festivalului de Jazz Bucuresti este in plina desfasurare si aduce in fata publicului artisti romani si internationali, printre care si vocalistul premiat cu Grammy - Kurt Eilling.

Primul concert in aer liber a avut loc miercuri seara si a adunat mai bine de 3.000 de iubitori ai acestui gen muzical. A fost o atmosfera boema, aseara, in Piata George Enescu. Ritmul muzicii jazz a prins publicul ca intr-o vraja.

Spectator: "Oh, Dumnezeule! Jazz-ul este o solutie pentru foarte multe lucruri."

Mii de oameni s-au bucurat de racoarea serii si de muzica buna. Acest tanar a venit tocmai de la Focsani, impreuna cu prietenii, sa-i asculte live pe artistii preferati.

Spectator: "Este o atmosfera pe care o creeaza. Ceva deosebit, subtil, frumos."

Membri trupei bucurestene KRiSPER au sustinut un concert jazz fusion, in care au impletit mai multe genuri muzicale, iar solista Luiza Zan si-a rasfatzat audienta cu jazz cu influente clasice.

Spectatoare: "Prima data o vad pe Luiza Zan si sunt extrem de incantata de vocea ei, sinceritatea abordarii si lejeritatea."


Spectatoare: "Am venit sa vedem Luiza Zan si abia asteptam vineri si duminica."

Aflat la cea de-a sasea editie, Bucharest Jazz Festival continua cu reprezentatii live in Piata George Enescu in fiecare seara, pana duminica.

Mihaela Paun, Director ARCUB: "Va fi prezent Marsalis, va fi prezent Kurt Elling, nume mari, castigatori de premii Grammy. In Bucuresti, sunt foarte multi oameni care iubesc jazz-ul."

In paralel, pana sambata, la Hanul Gabroveni, are loc un concurs care isi propune sa descopere si sa promoveze tinerii vocalisti ai scenei locale de jazz.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO