Invitatie la tango. Cel mai bun motiv sa imbratisezi un necunoscut

Ultima actualizare: 04-10-2012 04:49

Indragostiti de muzica si dans! Asa s-au declarat dansatorii de tango, care si-au spus, ca pe vremuri, "hai sa ne intalnim sambata seara!".


Si-au facut loc in cafeneaua unui vechi hotel bucurestean, au pus muzica din perioada interbelica si au dansat cuprinsi de magie timp de cateva ore.

Ne-am fi gandit ca o invitatie la tango tine locul unei declaratii, pe care indragostitii si-o pot face foarte bine in ajun de Valentine's Day. Profesorii de dans ne contrazic, insa.

"Ce vedeti prin filme, ciorapi de plasa, trandafiri in gura, n-au legatura cu tango-ul, este doar o viziune foarte distorsionata, tango-ul este ceva intim, fiindca se danseaza in imbratisare, o imbratisare de 3 minute si se spune ca tangoul este cel mai bun motiv sa imbratisezi un necunoscut", spune Alexandru Cristea.

Care este secretul tangoului?

"In dansul asta nu exista cupluri, cand se intampla sa venim in cuplu, ne despartim la intrare pentru ca in tango ne descoperim fiecare in momentul in care dansam cu un nou partener", spune la randul ei Cristina Trepcea.

Dansatorii promit sa faca din intalnirea de sambata seara un obicei si sa evadeze frecvent in Bucurestiul lor de altadat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO