"Dansez pentru tine": primele 2 echipe condamnate la duel. LIVE TEXT si cele mai tari momente VIDEO

Dansez pentru tine

Sezonul al-XIII-lea din "Dansez pentru tine" a debutat vineri seara, la ProTV, cu 8 echipe, care au declarat ca vor face tot posibilul ca sa isi indeplineasca visul.

Vezi show-ul integral pe www.voyo.ro

LIVE TEXT:

12:55 In urma celei de-a doua probe de dans, valsul, clasamentul final arata in felul urmator:

Locul I: Max si Diana

Citește și
dansez pentru tine
Dansez pentru tine, vineri la ora 20:30. Afla aici pentru ce se lupta in concurs Diana si Ali
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Locul II: Valentina si Serban

Locul III: Oana si Ali

Locul IV: Monica si George

Locul V: Bianca Carol

Locul VI: Nicoleta si Hainer

Astfel, cele doua ehipe care ajung la duel sunt Andreea-Pavel si Marian-Adriana.

CLICK AICI pentru cel mai frumos vals al serii: Oana Ionita si Ali

23:50 Monica Davidescu lupta alaturi de partenerul ei George. Ei au deschis competitia cu dansul de basm si au reusit sa ii impresioneze si pe cei din sala, si pe membrii juriului.

23:25 Max Dragomir si partenera sa, Diana, au fost echipa serii. Juratii au avut numai cuvinte de lauda dupa dansul lor si au primit, dupa prima runda, cel mai mare punctaj din concurs.

22:55 Hiena, alaturi de partenera sa Valentina, a facut impresie buna inca de la prima editie "Dansez pentru tine". "A fost cel mai bun dans", au declarat juratii, motiv pentru care l-au si rasplatit cu cele mai bune note din concurs. VIDEO cu MOMENTUL aici

22:40 Bianca Dragusanu a deschis concursul Dansez pentru tine, alaturi de partenerul Carol Soldea, cu dansul de basm, care s-a transformat rapid intr-un dans latin.

Bianca Dragusanu s-a dezlantuit din prima editie Dansez pentru tine. Rochia a tradat-o

21:55 Primul dans al Nicoletei Luciu din concurs. Ea lupta alturi de partenerul ei, Attila Hainer. Notele primite pentru dansul de basm: 8; 8; 5,5; 7.5; 7,5. VIDEO cu MOMENTUL AICI

21:40 Pavel Stratan lupta alaturi de Andreea Preda. Primul dans: basm. Iar notele primite au fost: 7.5; 7.5; 6; 7.5; 7.

21:20 Primul dans al lui Marian Dragulescu alaturi de partenera sa Adriana Lupu a fost basmul lui "Harap Alb". "Scena" a avut loc intr-un grajd, iar sportivul a jucat rolul de "martoaga". VIDEO cu MOMENTUL AICI 

21:00 Echipa Oana Ionita-Kovacs Ali Stoica a spart gheata si a deschis editia cu un dans de basm. Notele primite au fost: 8; 8.5; 7.5; 8.5 si 8.5.

In aceasta seara, telespectatorii ProTV au plutit pe ritmuri de vals alaturi de cele opt perechi intrate in concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro si au putut vedea cum este spus in pasi de dans unul dintre cele mai indragite basme romanesti, Povestea lui Harap Alb.

Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC

"Fabulos" in opinia Biancai Dragusanu care va concura pentru visul lui Carol Soldea, "extrem" in cea a Monicai Davidescu care va lupta pentru a-l ajuta pe George Boghian, "provocare" pentru Oana Ionita care va dansa alaturi de Kovacs Ali Stoica si "victorie" pentru Marian Dragulescu, asa este vazut debutul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Pavel Stratan vede in competitie sansa de a se depasi pe el insusi si sa implineasca visul Andreei Cristina Preda. La randul sau, Serban Copot, cucerit candva de breakdance, spera sa se indragosteasca de un stil nou alaturi de partenera sa de dans Valentina Hainarosie. Daniel Max Dragomir va putea scrie o carte despre febra musculara dobandita in urma antrenamentelor cu Diana Pop, concurenta pentru visul careia a intrat in competitie. In schimb, Nicoleta Luciu nu se teme de nimic si tine cu orice pret sa ii indeplineasca visul lui Attila Hainer.

Laura Cosoi si Bogdan Boanta au pasit din nou impreuna in ringul visurilor si au dansat valsul demonstrativ.

"Sunt foarte fericita sa ma intorc pe ringul de la Dansez pentru tine, mai ales ca n-am mai dansat de mai bine de un an. Sunt foarte emotionata si astept cu nerabdare sa impartasesc publicului si concurentilor ceva din eleganta si misterul valsului", a marturisit Laura Cosoi inainte de emisiune.

Atenti nu doar la detaliile tehnice, ci si la emotia transmisa si la gratia concurentilor, juratii emisiunii "Dansez pentru tine" – Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu si Wilmark – au rasplatit actul artistic al perechilor cu note pe masura.

In aceeasi editie a emisiunii, prezentatorul show-ului, Stefan Banica, si-a incantat fanii cu o piesa noua, "Vino" cantata in premiera la "Dansez pentru tine". "Vino", asa cum este intitulata aceasta, face parte din albumul "Altceva" recent lansat.

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
O noua editie
O noua editie "Dansez pentru Tine", la ProTV. Cu cine danseaza Bianca Dragusanu si Pavel Stratan

O singura zi ne mai desparte de startul celei de-a 13-a editii a show-ului "Dansez pentru tine". Concurentii au lasat la o parte durerile si spaimele si ar da orice ca sa faca o impresie buna inca din prima seara.

Dansez pentru tine, vineri la ora 20:30. Afla aici pentru ce se lupta in concurs Diana si Ali
Dansez pentru tine, vineri la ora 20:30. Afla aici pentru ce se lupta in concurs Diana si Ali

Pentru Diana si Ali, dansul a fost singurul refugiu in vremurile in care ghinioanele se tineau lant de ei.

Nicoleta Luciu si Hyena de la Animal X se antreneaza pentru un nou sezon
Nicoleta Luciu si Hyena de la Animal X se antreneaza pentru un nou sezon "Dansez pentru tine"

Putem sa numaram pe degete cate zile au mai ramas pana cand va incepe al 13-lea sezon "Dansez pentru tine".

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.