Idolul gospodinelor neindemanatice: robotul care intoarce clatita! VIDEO


Ultimul update: Sambata 13 Octombrie 2012 03:35
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Robotul care intoarce clatitele

Ne aflam in plina era a electronicii, asa ca poate nu mai mira pe nimeni ca a fost lansat un robot care stie sa ... intoarca o clatita in tigaie.

Daca va plac clatitele, atunci cu siguranta ati incercat macar o data sa preparati un astfel de desert in propria bucatarie. Ati constatat, desigur, ca cea mai grea parte este aceea in care clatita este aruncata in aer si prinsa din nou in tigaie, pe cealalta parte.

Ei bine, "specialistii" (care probabil se plictisesc) si-au pus mintile la contributie si au reusit sa invete un robot sa faca aceasta miscare "bucatareasca".

In video-ul de prezentare se vede cum robotul "se prinde" care este miscarea castigatoare abia dupa vreo 50 de incercari.

El realizeaza intr-un final ca bratul trebuie sa aiba un comportament rigid in prima parte a actiunii, atunci cand este aruncata clatita in aer, dupa care ... este nevoie de o miscare mobila, pentru a recupera "prada."

Nu se stie cand vom vedea acest robot prin bucatariile romanilor din Ardeal sau Moldova, insa, daca este cineva interesat, modelul este de tip Barrett WAM 7 DOF.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO