Iata de ce iubesc presedintii vedetele!


Ultimul update: Joi 11 Octombrie 2012 05:48
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Carla Bruni continua sa socheze Europa

Sunt frumoase, celebre, interesante si reusesc sa puna pe jar inima oricarui barbat- fie el conducator de tara, fie doar un cunoscut din lumea mondena.


Atata timp cat detin puterea, reusesc usor sa cucereasca inima oricarei dive.

Mai multe vedete au avut legaturi amoroase cu sefii de stat, devenindu-le sotii sau doar amante celebre. Aceste cupluri au intrat in gura presei pentru ca au scandalizat intreaga lume, pentru ca au pus pe primul loc sentimentele.

Iata cateva dintre cele mai celebre relatii: Ronald Reagan - Jane Wyman, Nancy Davis; fratii Kennedy- Marilyn Monroe; Carla Bruni- Nicholas Sarkozy.

Ronald Reagan

Jane Wyman, pe numele real Sarah Jane Mayfield, a fost prima sotie a fostului presedinte american Ronald Reagan, care a decedat la varsta de 93 de ani.

Jane Wyman s-a nascut in ianuarie 1914 si si-a inceput cariera la Hollywood in 1932. Cele mai multe succese le-a cunoscut in perioada 1940 - 1950. 

In 1940, Reagan s-a casatorit cu actrita, iar mariajul lor a durat doar opt ani. Cuplul a avut doi copii biologici si un copil adoptat: Christine, care a murit dupa nasterea prematura, Maureen Elizabeth a decedat in 2001 de cancer, iar fiul adoptat, Michael Edward, a devenit un renumit producator radio. 

Se pare ca Ronald Reagan a fost primul presedinte american care a divortat, casatorindu-se din nou cu o alta femeie, cu actrita Nancy Davis. 

Cei doi s-au casatorit in 1952 si au avut doi copii: Patricia Ann si Ronald Prescott. 
Ronald era atat de indragostit de sotia lui incat, la cea de-a 31-a aniversare a casatoriei lor, a scris de la bordul unui avion: “Fac mai mult decat sa te iubesc, sunt incomplet fara tine. Tu esti insasi viata mea. Cand nu esti langa mine, astept sa vii pentru a putea reincepe sa traiesc”. 

Fratii Kennedy

S-a tot vorbit de Marilyn Monroe ca ar fi avut o relatie atat cu presedintele american J.F. Kennedy, cat si cu fratele acestuia procurorul general al SUA, Robert Kennedy.

Robert F. Kennedy a avut o aventura amoroasa si sexuala, de scurta durata, cu Marilyn Monroe.

Dar si cu fratele presedintelui a avut o relatie foarte scurta. Cei doi s-au cunoscut la Hollywood cand Robert Kennedy a vrut sa realizeze un documentar despre investigarea crimelor. Robert Kennedy era  atat de indragostit de Marilyn incat era dispus sa renunte la sotia lui pentru ea.

Ultima aparitie a divei in public, inainte de moartea ei misterioasa, a fost pe 19 mai 1962, cand i-a cantat lui J.F.K " Happy Birthday, MR. President ". 

Nicholas Sarkozy 

Nicolas Sarkozy, in varsta de 53 de ani, si Carla Bruni formeaza un cuplu inca de anul trecut, la scurt timp dupa ce presedintele a divortat de a doua sotie, Cecilia. 

Inainte de deveni prima doamna a Frantei, Carla Bruni a fost iubita lui Mick Jagger si a lui Eric Clapton.

Sursa: Pro TV

Carla Bruni, fotografiata goala alaturi de Kate Moss
Inregistrarea video cu Marilyn Monroe a fost vanduta!
Nicolas Sarkozy se drogheaza cu Carla Bruni
Inregistrarea video cu Marilyn Monroe a fost vanduta!
Nicolas Sarkozy se drogheaza cu Carla Bruni
VIDEO PROTVPLUS.RO