FOTO Speak și Ștefania, carantinați în condiții inumane, în Jakarta, după ce au fost testați pozitiv la coronavirus

Ultima actualizare: 23-01-2022 16:14
speak si stefania
Instagram

Speak și Ștefania se află în carantină în Jakarta, Indonezia, după ce s-au îmbolnăvit de Covid-19. Cei doi trebuie să stea izolați timp de șapte zile.

Aceștia au ales cea mai scumpă cameră disponibilă, însă au avut parte de o surpriză neplăcută. Speak a postat mai multe imagini în care prezintă condițiile în care au fost cazați.

Pereții sunt plini de mucegai, iar artiștii au fost nevoiți să doarmă cu masca pe față. Speak a mai povestit că la mic-dejun au primit ouă fierte și pâine, că nu există conexiune la internet, iar personalul hotelului nu vorbește și nu înțelege limba engleză.

Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară...dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a transmis Speak pe contul său de Instagram.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO