Focoasele rusoaice domina lumea modei si piata casatoriilor pe internet

×
Codul embed a fost copiat

Maica Rusia se numara printre marii exportatori de petrol si gaze ai planetei. Mai are, insa, o comoara numai buna de exploatat: focoasele rusoaice.

Sunt atat de multe si atat de frumoase incat au ajuns sa domine lumea modei. Si nu numai! Au un cuvant greu de spus si pe piata casatoriilor, aranjate pe Internet, unde sunt tot mai cautate de occidentali.

Sunt considerate printre cele mai atragatoare femei de pe planeta. Intr-o tara devastata de saracie si alcoolism, rusoaicele reusesc sa ramana la suprafata si, mai mult, sa fure ochii, inimile si desigur banii occidentalilor.

Asa se face ca fetele frumoase ale Rusiei se inghesuie la Moscova sau Sankt Petersburg, la selectiile organizate de firmele de moda de renume.

Multe dintre ele nici macar nu sunt majore, asa ca merg peste tot insotite de parinti. Acestia din urma se feresc sa vorbeasca, totusi, despre teama ca odata rupte de familie multe dintre fete isi sfarsesc visul in retelele de prostitutie.

Citește și
sculptura de gheata
Festivalul International al sculpturilor in gheata, noua atractie in Rusia!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Unele au totusi sanse reale pentru o cariera in moda, pentru care sunt dispuse sa faca multe sacrificii.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Ce ai zice sa-ti cumperi o moschee in Rusia?
Ce ai zice sa-ti cumperi o moschee in Rusia?

Cine vrea si isi permite poate sa cumpere o moschee. Este vorba despre un lacas musulman din Rusia, scos la licitatie pentru recuperarea datoriilor "proprietarului".

Festivalul International al sculpturilor in gheata, noua atractie in Rusia!
Festivalul International al sculpturilor in gheata, noua atractie in Rusia!

Moscova s-a imbogatit zilele acestea cu o noua atractie: Festivalul International al sculpturilor in gheata a umplut un parc din capitala rusa cu forme fascinante, mult admirate de localnici si turisti.

Rusoaice fara iubire! Te oferi?
Rusoaice fara iubire! Te oferi?

Rusoaicele sunt cunoscute ca adevarate frumuseti. Si, daca o calatorie pentru admirarea frumusetilor patriei pana in Rusia e cam problematica in vremuri de criza, le aducem noi pe domnite in Romania!

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.