Fiica lui Steven Spielberg vrea să joace în filme pentru adulți. Reacția regizorului

20-02-2020 17:31


Mikaela Spielberg

Fiica renumitului regizor Steven Spielberg a luat o decizie complet neașteptată în privința carierei sale profesionale. Tânăra de 23 de ani a anunțat într-un interviu pentru The Sun că vrea să joace în filme pentru adulți și că familia îi susține decizia.

Mikaela Spielberg, acum în vârstă de 23 de ani, a fost adoptată de regizor și de soția sa, Kate Capshaw, când era doar un bebelulș. Tânăra spune că părinții săi nu au fost supărați când le-a spus despre această decizie, ci mai degrabă „intrigați”. 

„Am obosit să nu pot profita de trupul meu și, sincer, am obosit să mi se spună să îmi urăsc corpul. Și am obosit şi lucrez zi de zi la ceva care nu mă satisfăcea sufleteşte. Simpt că prin această meserie pot 'satisface' alte persoane, dar mă simt bine pentru că nu o fac într-un mod în care să mă simt violată”, a spus Mikaela Spielberg în cadrul interviului.

Tânăra, care locuiește în Nashville, Tennesseee spune că speră ca noua sa carieră să o ajute să devină independentă din punct de vedere financiar și să nu mai aibă nevoie de susținerea părinților săi.

Mikaela a debutat deja în această meserie după ce a postat mai multe filmări pe un cunoscut site de filme pentru adulți, însă a decis să le șteargă temporar până când va obține certificarea legală de lucrător sexual.

Până atunci, aceasta și-a ales deja un nume de scenă pe care îl va folosit în viitoarele pelicule: Sugar Star. 

 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO