Fiica lui Eminem are acum 23 de ani și este star pe rețelele sociale. Cum arată Hailie

30-03-2019 16:42


Hailie, fiica lui Eminem - 7

Hailie Mathers s-a născut pe 25 decembrie 1995 și este prima fiica a rapperului Eminem. Relația părinților a fost dificilă, cu scandaluri și arestari, dar Hailie pare că nu a fost afectată deloc.

 

Hailie a dus o viață complet diferită... A fost o elevă silitoare, a absolvit psihologia, iar acum este star pe rețelele de socializare. Pagina ei de Instagram, pe care postează ponturi despre modă sau poze cu cațelul ei, este urmărită de 1,5 milioane de fani.

În copilărie, tatăl ei i-a dedicat o serie din piesele lui și chiar a apărut și în clipuri.

Hailie s-a născut înainte ca tatăl ei să devină celebru, în perioada în care lucra într-un restaurant. Deși s-a despărțit de mama ei, Eminem a fost implicat în creșterea și educarea ei și nu a lipsit la niciun eveniment din viața fetei.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru un tabloid, Hailie a spus că este foarte atașată de tatăl ei, care a fost și este un păărinte extrem de responsabil, care contravine cu imaginea publică de rebel pe care o are. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO