FERMA VEDETELOR, show-ul in care 12 persoane cunoscute raman fara curent si internet, a inceput. Provocarile primei editii

Ultima actualizare: 13-03-2015 07:01

Va poftim la "Ferma vedetelor"! La PRO TV a inceput un nou show incitant, in care 12 persoane cunoscute vor lupta pentru titlul de Marele Fermier, dar si pentru premiul de 50.000 de euro.

Au poposit la o ferma dezafectata, construita acum un secol, unde legenda spune ca s-a ascuns candva un haiduc. Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie - cu totii au renuntat de bunavoie la o viata confortabila si au acceptat provocarea de a trai, timp de trei luni, la o ferma parasita.

Tot drumul pana la ferma a fost anevoios. Mai ales ca cele 12 vedete au fost nevoite sa-si gaseasca singure ruta prin padure, ghidate doar de o harta si o busola, dar si aceelea ascunse!

O alta regula de baza i-a facut pe concurenti sa renunte la toate obiectele personale: ceasuri, telefoane sau laptop-uri. Astfel, legatura cu familia s-a intrerupt brusc.

Din prima clipa in care au ajuns la ferma, vedetele si-au dat seama ce inseamna "greul" din viata de la tara. Toaleta este in curte, nu au curent electric, gaz si apa calda.

Doar luni seara concurentii au primit mancare din belsug si asta din bunatatea gazdei emisiuni, Iulia Vantur, care i-a asteptat cu masa pregatita. In rest, singuri trebuie sa-si procure hrana. Nea Rata, un gospodar cu ani buni de experienta, ii va supraveghea indeaproape. In fiecare zi de luni va fi ales fermierul saptamanii, care este responsabil cu organizarea.

Cei doi servitori vor fi nominalizati in emisiunea de marti seara. Ei vor fi cei care vor face curatenie si mancare. Miercuri si joi, in schimb, vom afla numele celor care se vor duela sambata.

"Ferma vedetelor" va fi difuzata de luni pana joi, dar si sambata, de la ora 20 si 30 de minute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO