Femeia astronaut la Saptamana Modei de la Paris!

×
Codul embed a fost copiat

Moda nu tine cont de criza! Asta repeta la unison designerii prezenti zilele acestea la Saptamana Modei de la Paris. Indiferent de nume, cu totii afirma ca, de fapt, creativitatea bate orice!

Eric Tibusch, de exemplu, s-a inspirat dintr-un univers paralel, iar manechinele au urcat pe podium imbracate in haine create ca pentru o femeie astronaut, pasionata de moda.

Designerul Eric Tibusch s-a inspirat pentru colectia de primavara-vara din viata astronautilor. In viziunea lui, femeia se intoarce inapoi pe pamant, dupa ce a calatorit pe Marte, Venus si Saturn. Nu-i de mirare asadar ca manechinele au defilat pe podium in rochii din texturi aurii cu umeri care amintesc de moda anilor '80 sau chiar palarii gigantice.

Tot la Paris, doamnele au admirat modele de lenjerie intima, care de care mai incitante, la Salonul International de Lenjerie. Culorile "in trend", cum spun designerii, sunt rosu, negru si mov.

Designerii au folosit mult rosu si negru, o combinatie a puterii si a dragostei, dar n-au uitat nici de mov, culoarea regala. Au folosit materiale fine, cum ar fi satinul si matasea, convinsi ca si-n vremuri de criza, femeile vor cumpara cu siguranta aceste piese pretioase pentru ca le reprezinta.

Citește și
Saptamana Modei la Paris
Saptamana modei de la Paris: clasic-provocator
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Sarmul aristocratiei europene, tema colectiei primavara-vara a Casei Dior
Sarmul aristocratiei europene, tema colectiei primavara-vara a Casei Dior

Fragila si salbatica, visatoare si dominatoare in acelasi timp. Asa o vad designerii Casei Dior pe femeia anului 2010.

Saptamana modei de la Paris: clasic-provocator
Saptamana modei de la Paris: clasic-provocator

Daca domnul Galiano s-a inspirat pentru colectia primavara-vara 2010 din sarmul aristocratiei europene, Giorgio Armani a optat pentru tinute clasice, punand accent pe eleganta.

Anul asta e musai sa porti lenjerie intima rosie, negra sau mov!
Anul asta e musai sa porti lenjerie intima rosie, negra sau mov!

Asadar, culorile "in trend", cum spun designerii, sunt rosu, negru si mov. Toate au fost bine reprezentate la Paris, la Salonul International de Lenjerie.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.