"Dezastrul anului". Aparitia scandaloasa de pe covorul rosu la un eveniment monden in Anglia. Foto

Ultima actualizare: 16-10-2012 10:25
Nancy Dell'olio

A fost surprinsa intr-o ipostaza care nu lasa prea mult loc imaginatiei. Aceasta vedeta si-a ales si un moment nepotrivit, precum festivitatea de decernare a premiilor GQ Men din Londra.

Situatia este si mai ciudata in conditiile in care aceasta vedeta nu a fost prinsa pe picior gresit, avand grija mereu de imaginea sa.

Este vorba despre Nancy Dell'olio, in varsta de 51 de ani, care si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie neagra, care nu o avantaja deloc. De fapt, vedeta a confundat covorul rosu cu o sesiune foto pentru revista Playboy, asta deoarece rochia ii lasa sanii la vedere.

Criticii de moda au penalizat-o pentru aceasta aparitie, tinand cont de faptul ca Nancy se imbraca, de obicei, impecabil. Aparitia ei a fost catalogata drept "dezastrul anului".

Nancy Dell'olio este cunoscuta in Anglia mai ales pentru relatiile sale amoroase, a fost iubita lui Sven-Goran Eriksson, fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Angliei, de care s-a despartit in 2007. De asemenea, aceasta mai este faimoasa si pentru procesul intentat grupului Associated Newspapers, cel care publica Daily Mail. Aceasta a pierdut procesul, dupa ce a sustinut ca imaginea ei a avut de suferit, fiind numita "devoratoare de barbati" in cateva articole publicate.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO