Desi nu a cunoscut-o, Printesa Diana a inregistrat cateva casete pentru Kate, Ducesa de Cambridge

Ultima actualizare: 02-10-2013 06:48
printesa Diana

Cu cateva luni inainte sa moara, Printesa Diana a inregistrat cateva casete, in care i se adreseaza viitoarei sotii a fiului sau cel mare, William.

Existenta acestor casete a fost facuta publica de catre revista americana Globe. Una dintre cele mai apropriate persoane ale Dianei, Lana Marks, sustine ca gandurile inregistrate ale Dianei sustin in totalitate dorinta acesteia.

“O cunosteam pe Diana foarte bine. Printesa a discutat cu mine in detaliu despre sperantele pe care le avea pentru viitorul lui William, in ceea ce o priveste pe viitoarea sotie a acestuia sau copiii lor.

Potrivit Daily Mail, Diana se adreseaza, in mod direct, sotiei acestuia. In una dintre inregistrari, Diana o roaga pe aceasta sa isi pretuiasca copiii in numele sau.

“ Pretuieste-ti copiii in numele meu. Fa-le cunoscut faptul ca ii iubesc si ca voi veghea asupra lor.

Conform revistei Globe, Diana isi imagina ca viitoarea sotie a lui William va fi “frumoasa, desteapta si independenta.”

Stiu ca te-as adora si ca am fi devenit imediat prietene. Trebuie sa fii o persoana foarte speciala. Daca nu erai, nu ai fi fost sotia lui William.”

Adresandu-se direct nurorii sale, Diana a rugat-o pe aceasta sa lucreze din greu la casnicia sa, pentru a face fata presiunii media si a avertizat-o ca titlul de regina ii va ingreuna lupta pe care o va duce.

Lana Marks a declarat pentru Daily Mail ca Ducesa de Cambridge este exact asa cum Diana si-a imaginat-o.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO