David Cronenberg impresioneaza cu noul film la Cannes. Maps to the Stars, o poveste despre lacomie si incest la Hollywood

Ultima actualizare: 23-05-2014 00:12

Croazeta i-a primit luni seara pe unii dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood.

Robert Pattison, Mark Ruffalo si John Cusak au adus la Cannes doua pelicule cu ambitii la marele premiu. Nici doamnele nu au fost mai prejos. Pe covorul rosu au pasit Julianne Moore si Eva Longoria.

Cineastul canadian David Cronenberg a facut impresie de pe covorul rosu,cu ochelari de soare si doua frumuseti la brat: actritele Julianne Moore si Mia Wasikovska. Cronenberg aspira la primul sau Palme D'Or cu "Maps to the Stars", o tragi-comedie despre lacomie, superficialitate si incest la Hollywood.

Pelicula in care ii vedem si pe John Cusak si Robert Pattison il are in centru pe Benjie, un copil-vedeta de 13 ani, indragostit de sora lui. Julianne Moore i-a cucerit pe critici cu rolul unei actrite trecute de 40 de ani, dispusa la orice compromis pentru a primi un rol.

O activista in sanii goi a distras pentru scurt timp atentia de la distributia incarcata de testosteron a peliculei "Foxcatcher". Chaning Tatum si Mark Ruffalo si Steve Carell s-au alaturat regizorului Bennett Miller pe covorul rosu.

"Foxcatcher" spune povestea adevarata a doi campioni olimpici la wrestling, fratii Mark si Dave Schultz, interpretati de Tatum si Ruffalo, si relatia lor cu milionarul excentric si paranoic ce ii sponsorizeaza, John DuPont, interpretat de Steve Carell. DuPont este gasit vinovat pentru moartea unuia dintre frati si isi pune capat zilelor dupa gratii. Pelicula, proiectata in competitia oficiala, i-a incantat pe critici. Baietii au primit sustinere pe covorul rosu de la frumoasele Eva Longoria, Cheryl Cole si Jessica Chastain, pusa in dificultate de rafalele indraznete de vant.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO