Cum dai jos din copac un urs de 115 kilograme? Cu mare grija!

×
Codul embed a fost copiat

Asa au comentat pompierii din California, dupa una dintre cele mai bizare operatiuni de salvare din cariera lor. Salvatul: un urs. Locul salvarii: varful unui copac. Metoda: macaraua.

Nu se stie cum a ajuns Mos Martin in copac, cert e ca nu s-a mai putut da jos. Cum sederea depasise cateva ore si era clar ca nu era una de placere, autoritatile au inceput sa se intrebe cum sa faca sa-l dea jos.

Mai intai a fost chemat un tragaci bun. Acesta a avut dificila misiune de a-l nimeri pe urs, printre crengi si frunze, cu seringa de tranchilizant. Misiune indeplinita. Dupa ce substanta si-a facut efectul, iar ursul a adormit in copac, a fost adusa o macara.

Un barbat a urcat in copac si a legat ursul de bratul macaralei. Masinaria l-a adus apoi cu picioarele pe pamant. Inca adormit, animalul a fost examinat de un veterinar, apoi eliberat in rezervatia din apropiere.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Vrei sa fii cool? Ia-ti o capra!
Vrei sa fii cool? Ia-ti o capra!

Cainii, pisicile si chiar porcii au devenit banali. Printre americani circula acum o noua moda, cand vine vorba despre animale de companie: caprele.

Ligrul, cea mai mare felina, si alte animale din Cartea Recordurilor!
Ligrul, cea mai mare felina, si alte animale din Cartea Recordurilor!

Vorbim despre un ligru de 410 de kilograme si 31,6 de metri lungime. Iesit pe strazile Londrei, in ianuarie 2010, Hercule a dovedit ca poate ajunge pana la nivelul al doilea al unui autobuz supraetajat. Dimensiunile sale au intrat in Cartea Recordurilor.

"Micro-porcusorii", ultimul trend in materie de animale de companie!

Este vorba despre o rasa obtinuta din mai multe incrucisari succesive. Porcii in miniatura nu cresc mai inalti de 35 de centimetri. Au devenit atat de populari in Marea Britanie incat au ajuns sa coste aproape 800 de euro exemplarul.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.