Cum a sărbătorit Johnny Depp după victoria în instanță împotriva lui Amber Heard. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 06-06-2022 20:36
Johnny Depp mancare indiana
Profimedia

Johnny Depp a sărbătorit victoria în instanță împotriva fostei soții, Amber Heard, cu mâncare indiană în Birmingham, Anglia.

Faimosul actor în vârstă de 58 de ani a mers la Varanasi duminică seara, unul dintre cele mai bune restaurante indiene din Marea Britanie, alături de muzicianul Jeff Beck, pe care l-a însoțit și pe scenă, la un concert în oraș.

Nota de plată ar fi totalizat 50.000 de lire sterline, potrivit Daily Mail, care a estimat că închirierea localului a costat până la 30.000 de lire sterline, o sticlă de șampanie rosé a costat 7.500 de lire și o sticlă de vin 1.200 de lire.

Depp a câștigat procesul de defăimare de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard

Ieșirea a avut loc după ce, săptămâna trecută, Depp a câștigat procesul de defăimare de 50 de milioane de dolari intentat lui Heard, 36, pentru un articol din 2018 în care aceasta a spus că a fost victimă a abuzului domestic.

Depp a ajuns la Varanasi alături de un grup de prieteni în jurul orei 19 și a părăsit localul la miezul nopții, timp în care restaurantul a rămas închis pentru alți clienți.

Mohammed Hussain, director de operațiuni al restaurantului, a povestit despre surprinderea pe care a simțit-o când a fost anunțat de vizita lui Depp și, apoi, după ce l-a cunoscut pe actor.

Ce spune directorul restaurantului despre Depp

„A fost un tip foarte drăguț, cu capul pe umeri, care a petrecut mult timp vorbind cu staff-ul, prietenii noștri și familia noastră. Nu ai fi crezut niciodată că este un star atât de mare. A avut mult timp pentru noi toți,” a spus Hussain.

„Am fost nevoiți să promitem că nu vom dezvălui nota finală, dar putem spune că banii nu au fost o problemă și că a fost cu ușurință [o notă] cu cinci zero-uri. Am făcut mai mulți bani din vizita lui Depp decât din cea mai aglomerată seară a săptămânii, care este sâmbăta, când avem în jur de 400 de clienți,” a mai spus Hussain.

Printre preparatele servite s-au numărat paneer tikka masala, creveți tandoori și bhuna, naan, orez și salată.

„Pe lângă mâncare, au fost date pe gât șampanie, vin și tot felul de băuturi,” a spus directorul restaurantului, care a adăugat că actorului i-a plăcut atât de mult cina, încât a comandat mâncare și pentru a o lua acasă.

„În mod clar știe câte ceva despre mâncarea indiană și îi place. Ne-am asigurat că nu o facem prea picantă pentru ca Johnny Depp să se bucure de o varietate de arome,” a mai spus Hussain.

Acesta a mai povestit despre momentul în care Depp a plecat de lângă grupul său de prieteni pentru a petrece în jur de 20 de minute în biroul lui Hussain.

„A privit oamenii din grupul lui pe camerele de supraveghere și mi-a pus multe întrebări despre asta,” a spus el, adăugând: „Nu aș fi visat niciodată că Johnny Depp va fi în biroul meu vorbind despre cum funcționează camerele de supraveghere din restaurant”, a mai spus Mohammed Hussain, director de operațiuni al restaurantului.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO. Trei soldați britanici au leșinat în timpul slujbei jubiliare a Reginei Marii Britanii. Care ar fi cauza

Madonna, apariție spectaculoasă alături de fiul ei de 16 ani, la un meci de box. GALERIE FOTO

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO