Concert Scorpions, marți seară, la București. ”Este un sentiment plăcut să revin aici”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 12 Iunie 2018 08:36
Categorie: Concerte

Trupa Scorpions, familiarizată deja cu țara noastră, revine pe scenă în fața fanilor români.

Marți seară, de la ora 21:00, baladele rock îndrăgite de milioane de fani din întreaga lume vor răsuna în cadrul unui concert susținut la Romexpo.

Cu o carieră de peste 50 de ani și peste o sută de milioane de albume vândute, cei cinci membri ai formației au lansat, de-a lungul timpului, melodii cu mesaje puternice, care au făcut înconjurul planetei.

Lansată în anul 1990, piesa "Wind of Change" - considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului - este îndrăgită şi în zilele noastre.

Rudolf Schenker, Scorpions: "Klaus a compus acest cântec, „Wind of change", care a devenit imnul celei mai pașnice revoluţii de pe planetă. Am văzut lumea schimbându-se!"

"Vântul schimbării" s-a născut la Hanovra, în Germania, din pasiunea pentru rock a unor tineri marcaţi de muzica de peste Ocean. În anii '80 trăiau momentul de glorie - în acea perioadă, melodiile lor erau pe buzele tuturor.

Într-un interviu acordat emisiunii "La Măruţa", chitaristul Rudolf Schenker, care este şi fondatorul trupei, a vorbit şi despre problemele sale cu alcoolul, despre muzică, dieta, dar şi despre momentele frumoase petrecute alături de colegi.

Rudolf Schenker, Scorpions: "Când am înfiinţat trupa, mi-am imaginat, bineînțeles, nişte muzicieni buni, dar și nişte oameni cu care pot avea o prietenie. Doar aşa te poţi bucura: împărţind bucuria cu fanii şi cu prietenii."

Când a simţit că are un ritm de viaţa ameţitor, a devenit vegan.

Rudolf Schenker, Scorpions: "Dacă văd un meniu, merg pe instinct. Încerc asta! Câteodată încerc chiar şi carne, deşi sunt vegetarian. Eu nu beau tărie, pentru că am leşinat, iar după aceea mi-am spus: fără whiskey și fără tărie!"

Artiştii au ajuns de mai multe ori în ţara noastră, iar Rudolf şi-a amintit cu drag de momentele petrecute în fata fanilor de aici.

Rudolf Schenker, Scorpions: "Fiecare oraş are ceva special, iar tu trebuie doar să-l găseşti. În acest caz, este un sentiment plăcut să revin şi să-i distrez pe oameni.”

Fanii sunt aşteptaţi marți seară să se bucure de muzică în cadrul concertului organizat la Romexpo, în Capitală. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Scene de groază la un concert Eminem. Fanii, speriați de efectele folosite de artist
Organizatorii Rock The City au anunțat trupele din deschiderea Nick Cave și Arcade Fire
VIDEO PROTVPLUS.RO