Cazul ministrului din România fără pantaloni nu e unic! Ce oameni de televiziune au mai apărut astfel în direct

Ultima actualizare: 26-05-2020 16:36
Prezentatoare

În timpul pandemiei, dress-code-ul de muncă se schimbă și mulți dintre cei care lucrează de acasă poartă haine de birou doar..în partea de sus a corpului. În rest, unii nu poartă mai nimic.

Este și cazul Ministrului Sportului, Ionut Stroe, care, intrat să comenteze subiectele momentului la PROX, a făcut o mișcare greșită, a mutat camera și s-a văzut că în partea de jos purta doar un șort. A gestionat însă momentul cât a putut de bine…cu un zâmbet.

Ministrul sportului

Ministrul sportului fara pantaloni

Cazul său nu este însă unic. La televiziune au apărut de-a lungul timpului prezentatori și reporteri care au lăsat să se vadă mai mult decât și-ar fi dorit.

Extrem de cunoscut este cazul prezentoarei din Italia, Constanza Calabrese, care a uitat că urma să prezinte știrile de la o masă de sticlă și…și-a informat fanii mai mult decât și-ar fi dorit. Clipul cu știrile prezentate astfel de fost urcat pe youtube, unde a avut zeci de mii de vizualizări într-o singură zi.

Prezentatoare fara pantaloni

Prezentatoare


Un alt caz a fost surprins chiar în timpul pandemiei. Un reporter american a apărut într-o transmisiune în direct purtând un sacou, însă fără pantaloni. Will Reeve a fost filmat astfel în direct din locuința sa, în cadrul emisiunii, „Good Morning America”. După ce înregistrarea video a devenit virală pe rețelele de socializare, jurnalistul a ținut să menționeze că purta pantaloni scurți.

Reporter fara pantaloni

 

Un alt caz este al lui Chris Burrous, un prezentator de la televiziunea locală americană KTLA, care s-a lăsat puțin dus de val și a uitat că, dacă se mișcă, telespectatorii vor vedea, pe sub pupitrul știrilor, că nu poartă pantaloni.

prezentator

FOTO: CAPTURĂ YOUTUBE/ SPORT.RO

Pe protvplus.ro, poți urmări emisiunile preferate:  

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO