Margherita de la Clejani a experimentat și în trecut senzații tari! Din fericire, inofensive

Ultima actualizare: 26-05-2020 17:05
Margherita de la Clejani
Facebook.com

Margherita de la Clejani a fost mereu excentrică și și-a asumat asta!

Mai mult, a declarat în repetate rânduri că vrea să se bucure de viață cât mai mult și să experimenteze cât poate. Unele alegeri i-au cauzat conflicte cu părinții, în special cu Ioniță de la Clejani, dar până acum două zile, când a fost acuzată că a consumat droguri și s-a urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive, nu a avut nicio problemă gravă.


Alegerile ei de a trăi periculos au fost într-adevăr, generatoare de adrenalină, dar, în esență, cât se poate de inofensive. Pentru ea și pentru ceilalți!

Astfel, acum câțiva ani, a fost filmată în timp ce zbura cu balonul, se dădea cu parapanta și făcea scufundări. Toate experiențe de neuitat, de care a arătat că s-a bucurat.


Cu o cu totul altă experiență, de data asta nocivă, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor acum două zile, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din București.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, care a ieșit negativ. Ulterior, pentru că avea un comportament considerat nefiresc, polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

FOTO: INSTAGRAM MARGHERITA

 Pe protvplus.ro, puteți vedea emisiunile preferate   

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO