Events: Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert in Romania, in 2015. "Vine sigur la Bucuresti"

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert in Romania in 2015, potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events, unul dintre organizatorii de concerte si spectacole de anvergura din tara noastra.

"Robbie Williams sigur va veni la Bucuresti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic (organizatori de concerte, n.r.). Asteptam decizia managementului", a declarat Sorina Burlacu, vineri, pentru ZF Live.

Aceasta a mai spus ca show-ul cantaretului britanic va fi organizat in Piata Constitutiei din Bucuresti, aceasta fiind solicitarea facuta de managementul artistului. Pe site-ul oficial al cantaretului, www.robbiewilliams.com, nu exista informatii in legatura cu un eventual concert organizat in Romania. Insa a fost anuntat turneul "Let Me Entertain You", pe care artistul il va sustine in 2015.

Turneul "Let Me Entertain You" va debuta in martie 2015, iar Robbie Williams are programate pana in prezent concerte in orase precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai).

Robbie Williams, care a implinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.

Cantaretul britanic Robbie Williams a declarat recent ca vrea sa renunte la cariera si sa devina mecanic auto in Germania, intrucat s-a "plictisit" de muzica si isi doreste "un loc de munca adevarat".

"Ca sa fiu sincer, am cam inceput sa ma plictisesc de acest statut de star pop si star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o cariera uluitoare, dar vreau sa fac ceva diferit", a spus Robbie Williams.

Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO