Burberry a facut istorie la Londra! Prezentare de moda, vazuta 3D

Ultima actualizare: 29-10-2012 13:10

Colectia Burberry toamna-iarna 2010-2011 a fost prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Londra. In premiera insa, parada a putut fi vazuta in direct si 3D in alte cateva capitale.

Evenimentul a fost gandit sa fie apogeul Saptamanii Modei de la Londra. Actritele Kate Hudson si Kristen Stewart, dar si o multime de critici de moda de peste Ocean au venit special in Europa ca sa vada parada.

La emotiile obisnuite inaintea unui asemenea eveniment, s-au adaugat unele noi. Si asta pentru ca urma sa aiba loc o premiera in domeniu: "Avem niste echipe incredibile in toata lumea, pentru ca transmitem intregul spectacol in 3D simultan, live in toata lumea. Tehnologia functioneaza, sunt fericit", declara Christian Bailey, designer.

In timp ce la Londra aveau loc ultimele pregatiri, la Paris, New York, Los Angeles, Dubai si Tokyo se imparteau ochelarii speciali.

Spectatorii din toate cele sapte orase unde a fost vizionata parada, pe viu sau in transmisiune 3D, au apreciat colectia de inspiratie militara. Au predominat paltoanele in tonuri de kaki si bleumarin, centurile de piele si nasturii de metal, si rochiile cu aer de uniforme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO