Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că a refuzat să poarte mască

Ultima actualizare: 13-01-2021 14:48
Bruce Willis
Profimedia

Actorul Bruce Willis a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles pentru că a refuzat să poarte o mască de protecție.

Potrivit unor surse citate de Page Six, site-ul tabloidului New York Post, oamenii farmacie s-au supărat că Willis, în vârstă de 65 de ani, nu purta o mască - deși avea o bandană legată la gât, pe care ar fi putut să o tragă cu ușurință peste gură.

De altfel, vedeta din „Die Hard”, care a fost fotografiată în magazin fără mască, a plecat fără să mai cumpere nimic.

 

Potrivit News.ro, Bruce Willis a recunoscut pentru revista People că a greşit: „A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă toţi şi haideţi să continuăm să purtăm mască”, a spus el.

Comportamentul lui Willis a fost amendat de mulţi utilizatori de Twiter, unii numindu-l „Covidiot”.

Los Angeles, care este epicentrul crizei coronavirusului din California, a depășit 10.000 de decese provocate de COVID-19.

Bruce Willis a petrecut o mare parte din pandemie în carantină cu fosta soție Demi Moore și copiii lor, Scout, Rumer și Tallulah, la casa familiei din Idaho.

Speculațiile de anul trecut spuneau că actuala căsătorie a lui Willis cu soția Emma Heming era pe muchie de cuțit, având în vedere alegerea ei de a rămâne în Los Angeles cu copiii lor mici, Mabel și Evely.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO