Trupa Days of Confusion va susține un concert care va putea fi urmărit gratuit pe Facebook

Ultima actualizare: 11-01-2021 15:55
Days of Confusion
Days of Confusion

Primul concert electric din anul 2021 pentru formația Days of Confusion are loc miercuri, 27 ianuarie, într-un eveniment transmis gratuit pe Facebook LIVE.

Concertul va dura aproximativ o oră, iar programul complet va fi anunțat în scurt timp pe pagina de Facebook  a formației Days of Confusion sau pe pagina oficială a evenimentului.

Concertul în format live streaming este organizast cu ajutorul Pertum TV, un proiect independent, ”care vine în sprijinul artiștilor ca alternativă la situația delicată actuală a industriei muzicale”.

DAYS OF CONFUSION, o trupă care a semnat cu Universal Music România, este cea mai cunoscută formație românească de djent/modern progressive metal.

Formația s-a înființat în anul 2010, în București, și a obținut până acum premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 au fost nominalizați la ”Cel mai bun Hard Rock/Heavy Metal” (la OnAir Music Awards) și la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).

În cei 9 ani de când Days Of Confusion sunt o prezența activă pe scena muzicală, au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației.

Trupa a cântat în deschiderea mai multor nume importante, precum legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiană cu o apariție foarte rară pentru scenă metal din România sau, 2019, la Rock The City pentru THE CURE.

DAYS OF CONFUSION înseamnă:

Cosmin Lupu - voce/chitară
Cezar Popescu - chitară/voce
Andrei Zamfir - chitară bas
Alex Halmagean – tobe

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO