Bruce Springsteen, amendat cu 500 de dolari pentru că a băut alcool pe plajă

Dată publicare: 24-02-2021 21:51
Dată actualizare: 24-02-2021 21:58


Bruce Springsteen, amendat cu 500 de dolari pentru că a băut alcool pe plajă

Bruce Springsteen a fost amendat cu 500 de dolari, miercuri, după ce legendarul rocker a pledat vinovat la o acuzaţie de consum de alcool pe o plajă din cadrul administraţiei federale New Jersey.

Incidentul a avut loc în luna noiembrie, iar procurorii au renunţat la celelalte acuzaţii aduse artistului, de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere imprudentă, informează Reuters.

Springsteen, în vârstă de 71 de ani, pentru care New Jersey şi scena muzicală din statul său natal reprezintă baza carierei sale de peste 50 de ani, a pledat în cadrul unei acţiuni online în faţa judecătorului Anthony R. Mautone de la Tribunalul Districtual al Statelor Unite din oraşul Newark.

În cadrul audierii online, Bruce Springsteen a recunoscut că a băut două shot-uri de tequila la data de 14 noiembrie pe plaja Sandy Hook, zonă inclusă în parcul naţional Gateway National Recreation Area, unde este interzis consumul de alcool.

 

Artistul a pledat inițial ca nevinovat

 

Mautone a dispus, de asemenea, achitarea taxelor judiciare în valoare de 40 de dolari de către vedeta rock, care declarat că va plăti imediat suma totală de 540 de dolari.

Procurorul adjunct Adam Baker a declarat că guvernul renunţă la acuzaţiile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere imprudentă, deoarece nu crede că ar putea îndeplini sarcina de a le dovedi în instanţă.

Springsteen a pledat iniţial nevinovat la toate cele trei acuzaţii.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO