Nou Golden Buzz la „Românii au talent”. Povestea rapperului Gim, lăsat la orfelinat la 9 luni

romanii au talent, rapperul GIM

Ghintan Ion Mihail, cu numele de scenă GIM, i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent cu prestația sa. Acele câteva minute în care a interpretat un cântec compus de el l-au emoționat pe Florin Călinescu, care a apăsat butonul auriu.

 

Gim (Ghintan Ion Mihail) cântă dintotdeauna despre ce este și ce vede. A fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. De atunci, toată viața lui a fost haos. Era singurul din orfelinat care se ducea la școală și este singurul care a făcut liceul. A absolvit liceul de muzică și spune că muzica este singurul lucru care îl relaxează, transmite protv.ro.

Cu o bucurie imensă în suflet, după ce a aflat că merge în semifinale, tânărul a exclamat: ”Asta înseamnă viață!”

Impresionat de prestația lui, Andi Moisescu le-a spus colegilor: ”Știi ce mi se pare mie cu adevărat dureros în momentele astea. Bă, ăsta e momentul în care el avea nevoie mai mult decât orice de o îmbrățișare și nu poți să i-o oferi. Îi venea să sară aici la noi, mi s-a rupt inima.”

Citește și
Filip Cioc, romanii au talent
Primul Golden Buzz din Sezonul 11 „Românii au talent”. Momentul lui Filip Cioc. VIDEO

”Este fără doar și poate, unul dintre concurenții care au șanse mari să câștige emisiunea Românii au talent” sezonul acesta, pentru că zgândără această coardă emoțională. Fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta, știi...Îl vedem pe el un fel de purtător de drapel, e un fel de ambasador al luptei noastre cu nedreptatea”, a mai adăugat Andi.

După ce a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, GIM a găsit în el puterea de a le mai transmite un mesaj celor de acasă, după interpretarea emoționantă de pe scenă: ”Dacă ar fi să zic un lucru, să audă o țară întreagă, ar fi: bă, dacă vă merge prost, dacă aveți o viață vai și amar, dacă sunteți vai și amar de voi men, jur, faceți, trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap, fac pariu cu cine vrei tu”.

Povestea de viață a rapperului GIM

 

Printre cele mai mari visuri ale lui Ghintan Ion Mihai este să deschidă o casă de copii, dar una total diferită de cea în care a crescut. Tânărul, care a impresionat o țară întreagă cu versurile lui, are o poveste de viață foarte tristă.

A fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. De atunci, toată viața lui a fost haos. Nu a rezistat despărțirii de fratele lui, care a fost infiat, și a fugit de la casa de copii pe când avea doar 11 ani.

”Am stat trei ani de zile în stradă,(...) noi avem acolo în Timișoara niște țevi, am săpat dedesubt, am pus cartoane, păturici, să nu se simtă umezeala aia,...emană atâta căldură că puteam să stau și în pielea goală în timpul iernii. Iar când era foamea aia, făcea Dumnezeu, că altcineva nu putea să facă, să am mă..să primesc, știi...fără să cer”. În acea perioadă, tănărul spune că a lucrat cu ziua ca muncitor pe șantier.

Școala a fost portița de salvare, care l-a determinat să meargă mai departe și să-și descopere pasiunea pentru muzică.

Profesorii l-au ajutat și l-au ghidat. Un profesor de teatru l-a ajutat să ajungă să se dezvolte și în acest domeniu, așa că Gim a îndrăznit sa participe la un casting și a ajuns să joace în serialul Hackerville.

Pentru tot binele de care a avut parte în viață, Ion îi mulțumește lui Dumnezeu. ”M-a ajutat Dumnezeu, m-a protejat, că alții sunt mult mai rău”, spune el.

 

Citește și...
Românii au Talent, sezonul 11. Cine este Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz
Românii au Talent, sezonul 11. Cine este Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz

A doua ediție a emisiunii Românii au Talent a fost difuzată la ProTV, luni, de la ora 20:30, iar Rareş Trufea a primit al doilea Golden Buzz.

Primul Golden Buzz din Sezonul 11 „Românii au talent”. Momentul lui Filip Cioc. VIDEO
Primul Golden Buzz din Sezonul 11 „Românii au talent”. Momentul lui Filip Cioc. VIDEO

Vineri seara, la PRO TV, Filip Cioc l-a impresionat până la lacrimi pe Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent apăsând primul Golden Buzz al sezonului 11.

Recomandări
Antony Blinken a ajuns la București. Oficial american: Va anunţa un ajutor pentru infrastructura energetică din Ucraina
Antony Blinken a ajuns la București. Oficial american: Va anunţa un ajutor pentru infrastructura energetică din Ucraina

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, va anunţa marţi, la Bucureşti, un ajutor pentru restabilirea capacităţii de transport a energiei electrice în Ucraina, a declarat un oficial de rang înalt al Departamentului de Stat, citat de Reuters.

ONU califică drept
ONU califică drept "critică" situația umanitară din sudul Ucrainei: "Ce să mai simt? Mă învârt pe aici și plâng"

ONU califică drept "critică" situația umanitară din sudul Ucrainei. Numai în Nikolaev, aproape un sfert de milion de oameni suferă din lipsa căldurii, a apei și a energiei electrice.

Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer. VIDEO
Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer. VIDEO

Bancomatul instalat la Pavilionul expozițional din Constanța a fost ținta hoților care l-au aruncat în aer, la două săptămâni după ce s-a întâmplat același lucru la bancomatul din localitatea Castelu.