Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi cazut la intelegere in legatura divortul anuntat. Ce urmeaza sa faca cei doi actori

01-10-2016 11:23


Angelina Jolie, Brad Pitt

Angelina Jolie si Brad Pitt ar fi ajuns la intelegere cu privire la cei sase copii ai lor, potrivit TMZ.com care citeaza surse confidentiale.

Acestea le-au declarat jurnalistilor ca ''Brangelina'', celebrul cuplu de la Hollywood care trece printr-un divort, a cazut de acord in privinta copiilor la recomandarea Los Angeles County Department of Children and Family Services (DCFS), structura ce se ocupa de protectia familiei.

Atat Jolie cat si Pitt vor merge la sedinte de consiliere, iar actorul a fost de acord sa fie testat din nou de o posibila dependenta de droguri si alcool, desi investigatia anterioara a aratat rezultate negative, a mai scris vineri TMZ.com.

Actrita va primi custodia tuturor celor sase copii, iar Pitt va avea drept la vizite. Prima lui intrevedere cu copiii va fi, insa, supravegheata de un terapeut care va decide imprejurarile in care vor avea loc vizitele ulterioare, mai arata sursa citata.

Angelia Jolie, in varsta de 41 de ani, a depus cererea de divort la 19 septembrie la tribunalul din Los Angeles, invocand diferende ireconciliabile intre ea si Brad Pitt. Dupa depunerea cererii de divort au circulat mai multe zvonuri potrivit carora despartirea vedetelor ar fi fost declansata de o disputa ce a avut loc in timpul unei calatorii cu un avion privat cand Pitt, presupus sub influenta alcoolului, ar fi fost agresiv cu unul dintre copii. O ancheta este in desfasurare in acest sens.
 

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO