Bonnie Tyler si Smokie au incins atmosfera la Sala Palatului. Publicul, in delir, la prima editie “Oldies Music Fest”

14-10-2014 10:28


Bonnie Tyler si Smokie au incins scena Salii Palatului. Artistii britanici au venit in Romania pentru a incanta deopotriva generatiile vechi si noi, in cadrul primei editii a festivalului "Oldies Music Fest".

Sute de nostalgici au saltat pe acordurile pieselor care fac ravagii inca din anii '70, iar varsta nu a fost un impediment pentru cei mai multi dintre ei. Au dansat si au au fredonat piesele lor de suflet, la fel cum o faceau si in tinerete.

Trupa Smokie a reusit sa tina publicul in picioare pe tot parcursul show-ului, iar Bonnie Tyler si-a cantat melodiile impreuna cu oamenii din sala, care inca tin minte fiecare vers al hiturilor de colectie.

Aducerea aminte nu a fost nicicand mai vie pentru sutele de fani. Au dansat si au cantat neobositi, de la inceput pana la sfarsit.

Pe acordurile interpretilor din Regatul Unit s-au legat povesti de viata. Doamna Crina spune ca piesele trupei Smokie i-a unit destinul cu cel al sotului sau.

"Asa l-am cunoscut pe sotul meu, de la melodiile lui Smookie, care imi canta si dansam impreuna, asta era visul nostru. Si asa s-a intemeiat o familie", povesteste o femeie prezenta la concert.

O alta doamna in schimb, a avut adevarate peripetii, fiindca nu se putea desprinde de caseta cu piesele trupei sale de suflet.

"Tin minte ca la momentul respectiv asteptam un telefon de la prietenul meu, caseta functiona incontinuu si am sarit balconul ca sa ajung la telefon", recunoaste aceasta.

Daca pe unii i-au adus aici amintirile, pe altii, curiozitatea. Doamnele Elena si Liliana sunt intr-o oarecare concurenta cu idola lor, Bonnie Tyler.

"Tocmai o intrebam pe prietena mea, noi avem 63 de ani. Si tot intrebam. E mai tanara? Cum arata? Are glezna mai subtire sau mai groasa ca a mea?”, se amuza femeile.

Si domnul Constantin, fan infocat al artistei, a venit 300 de kilometri, tocmai de la Bacau, pentru a-si vadea favorita.

“E o senzatie foarte placuta sa intineresti cu 30 de ani intr-o secunda", explica barbatul, care simte ca acest concert a fost ca o gura de aer pentru el.

Vocea puternica a lui Bonnie Tyler a vandut peste 100 de milioane de albume, in intreaga sa cariera. Piesele "It's A Heartache", "Total Eclipse of the Heart" sau "Lost in France" sunt doar cateva dintre piesele care i-au garantat succesul.

Trupa Smookie este de 4 decenii in lumina reflectoarelor. A avut 13 cantece in Top 20 in anii '70 si a vandut, pana in prezent, peste 30 de milioane de discuri, albume si single-uri la nivel mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO