Cu 23.000 de bilete vandute, Andre Rieu anunta al treilea concert la Bucuresti pe 14 iunie 2015

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Record absolut de vanzari: biletele pentru al doilea concert al celebrului violonist Andre Rieu in Romania s-au epuizat, dupa ce biletele pentru primul concert anuntat s-au vandut in numai trei ore.

Este cea mai rapida vanzare a unui eveniment Andre Rieu inregistrata vreodata.

Biletele pentru cel de-al doilea concert al celebrului violonist Andre Rieu in Romania (vineri, 12 iunie 2015, Piata Constitutiei, Bucuresti), puse in vanzare miercuri, 10 decembrie, la ora 13.00, s-au vandut in timp record. Andre Rieu anunta un al treilea concert, duminica, 14 iunie 2015. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.

Faimosul violonist Andre Rieu a inregistrat un nou record absolut de vanzare a biletelor in Romania, unde va concerta in premiera in iunie 2015, in Piata Constitutiei: in numai cateva ore de la punerea in vanzare au fost epuizate si toate cele 12.500 de bilete pentru cel de-al doilea concert anuntat in cursul zilei de miercuri. Biletele pentru primul concert anuntat s-au epuizat in trei ore.

Al treilea concert Andre Rieu va avea loc duminica, 14 iunie 2015, in Piata Constitutiei, iar biletele sunt disponibile prin Eventim si partenerii autorizati.

“Dragii fani din Romania, sunt coplesit de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o ieri, la sosirea mea la Bucuresti pentru a anunta primul nostru concert in Romania. Ne-ati intampinat cu sufletul deschis si noi ne vom deschide inimile catre voi. Astept cu nerabdare sa ne revedem cu totii in iunie, in Piata Constitutiei, pentru cateva seri magice, pline de muzica, dans si romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis Andre Rieu fanilor sai romani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO