Bicycle Music Festival, cele mai tari party-uri si ultimele filme care au rupt box office-ul: Unde iesim weekendul acesta

ciuc radler

 Cele mai tari party-uri, cele mai noi filme! Uite ce facem in weekend-ul acesta:

PETRECERI in Bucuresti

The Pool Party - Midnight Splash in Bucharest (19 iunie)

Island Club va gazdui o petrecere care va racori seara de vineri a celor care ii vor trece pragul, pe data de 19 iunie. In prima parte a evenimentului The Pool Party

Midnight Splash in Bucharest, va veti putea relaxa pe sezlonguri, dupa care o bataie cu apa pe muzica antrenanta va da startul unui weekend de poveste. Incepand cu ora 22:00, petrecerea va continua in cortul de langa piscina. Pretul distractiei pentru acest eveniment este de 25 de lei.

Citește și
Record de spectatori la TIFF 2015
Record de spectatori la TIFF 2015
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Seherezada in concertul de inchidere a Stagiunii Regale (20 iunie)

Pe 20 iunie, Camerata Regala va invita la concertul de inchidere a Stagiunii Regale, incepand cu orele 19:00, in cadrul Ateneului Roman, pe ritmuri orientale. Piese de rezistenta va fi suita simfonica "Seherezada", fiind cea mai cunoscuta lucrare a compozitorului Nikolai Rimsky Korsakov. Pretul biletelor pentru aceasta seara muzicala variaza intre 65 si 90 de lei, in functie de categoria aleasa.

Bicycle Music Festival (20 iunie)

Pe 20 iunie va asteptam la Bicycle Music Festival, primul festival muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale!

 Va reamintim ca participarea la festival va fi gratuita!

Sustinut de Ciuc Radler 0.0, festivalul se va desfasura intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti. Adunarea se va suna in Parcul Carol, unde va fi amplasata scena Bicycle Music Festival.

Deci, daca vreti sunetul mai tare, va asteptam pe toti sa dati la pedale!

Program:

Temple Invisible: 13:20 - 14:00

The Dream Diggers: 14:20 - 15:00

TiPtiL: 16:00 - 16:45

Mara & Mongol: 17:10 - 17:55

Les Elephants Bizarres: 19:00 - 20:00

Vita de Vie: 20:30 - 22:00

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale! Astfel, intregul sistem de sonorizare si luminile pentru scena pentru vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanti la festival. Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat!

Este primul festival la care publicul participa efectiv, realizarea evenimentului depinzand de prezenta si implicarea biciclistilor.

Toti biciclistii sunt rugati sa isi pregateasca bicicletele si sa se puna pe pedalat, pentru ca ii asteptam la festival! #muzicalapedale

Detalii pe www.muzicalapedale.ro

ciuc radler

Bears on the roof 2
200 baieti, 200 fete, nu se poate achita la intrare. Pentru a intra in posesia unui bilet la evenimentul "Bears on the Roof II" trimite un e-mail cu urmatoarele date si vei fi contactat telefonic de un membru al echipei TeddyBear!

party

Teatru in Bucuresti

Scrisori catre Rita: The Show

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri.

ciuc radler

Scrisori catre Rita – The Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Andreei Stafie/Laurei Marin, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta cultural speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scena.

Scuzati, pardon, m-am razgandit
"Vorbim pe mess, ne intalnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despartim prin sms. Dar dragostea....." Frumusetea s-a nascut la tara, se vede asta prin ochii Maricicai, o fata simpla din Oltenia, venita la Bucuresti sa se faca actrita.

Prostii sub clar de luna
O comedie despre traiectoria pe care o urmeaza viata de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizata in care pana si viata de familie se vinde si se cumpara cu o nonsalanta uimitoare.

 FILME in Bucuresti

Jurassic World
Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distractii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect functional.

Milioane de turisti au venit anual pe Isla Nublar, platind preturi piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readusi la viata de tehnologii revolutionare, dar in ultima vreme numarul vizitatorilor a scazut.

Pentru a creste vanzarile, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia ii va uimi pe angajatii parcului, iar natura va profita curand de ocazie pentru a arata din nou ca nu poate fi controlata de catre om... 

Insidious: Chapter 3
Actiunea filmului se petrece ani de zile inainte de bantuirea familiei Lambert si a bataliilor Elisei cu fantomele din tinutul Further, din Insidious si Insidious: Chapter 2. In preambul, adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care viseaza sa devina actrita, simte ca mama ei, decedata, vrea sa intre in legatura cu ea.

Atunci cauta ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat.

 

San Andreas
Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi. Insa interventia lor printre ruine este doar inceputul, pentru ca lucrurile degenereaza chiar atunci cand ei cred ca totul s-a terminat.

 

Spy
Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucreaza la birou, si eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agentiei.

Dar cand partenerul ei iese din retea si un alt agent de top este compromis, ea se ofera voluntara sa lucreze sub acoperire ca sa se infiltreze in lumea unui dealer de arme mortale si sa prevena o criza globala.

Ex Machina
Caleb, un tanar programator, este selectat pentru a participa la un experiment uluitor in domeniul inteligentei artificiale: va trebui sa evalueze calitatile umane ale unei extraordinare femei-robot, Ava.

Cinderella
Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii buna si ai curaj”.

Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului.

Vezi aici programul complet de weekend

Festivaluri in Bucuresti

UrbanFest - Festival de dezvoltare urbana

Pune-ti 3 dorinte pentru Bucuresti si Dambovita, si vino sa i se le spui Pestisorului de Aur, la UrbanFEST - primul festival de dezvoltare urbana din Bucuresti.

Festivalul isi propune promovarea valorilor europene in domeniul urbanismului si dezvoltarii locale sustenabile. Program complet pe www.urbanfest.eu

T-shirt Fest Romania 2015

T-Shirt Fest Romania este prima sarbatoare din tara dedicata exclusiv tricourilor. Editia din acest an este programata pe 20 si 21 iunie 2015 in Control Club din Bucuresti. La eveniment vor fi prezenti o parte din cei implicati direct in realizarea, personlizarea si comercializarea celui mai popular obiect vestimentar din lume.

Bucuresti ComicsFest 2015

Cel mai Comics Fest din TOT Bucurestiul! Lente & Sotron: 20 Iun ora 12:00 - 20:00 + 21 Iun ora 12:00 - 20:00

 

Noaptea Studiourilor Foto 2015

Editia a doua a Noptii Studiourilor Foto 2015 se apropie cu pasi repezi, iar studiourile au pregatit o multime de activitati pentru vizitatorii care le vor calca pragul pe 20 iunie. De la sedinte foto cu motociclete si ATV-uri pana la ateliere de fotografie de concert sau culinara si light painting - programul evenimentului include cate ceva pentru fiecare pasionat de fotografie, iar participantii vor avea ocazia sa se afle atat in fata camerei, cat si in spatele ei.

Pentru o serie de mini-sedinte foto tematice puteti incerca o vizita la Academia de Fotografie, unde vizitatorii vor fi surprinsi tipand cat pot ei de tare, la Uncle Jeb Studio, unde veti fi fotografiati in timp ce va dati in leagan, ori la Epic Bar, unde te poti fototografia cu bautura ta preferata sau cu tricoul tau cu mesaj haios.

La Dora Studio veti fi intampinati de modele, motociclete si ATV-uri, iar la Frozen Monkeys Media Production veti avea ocazia sa va fotografiati tatuajele, sau, daca nu aveti asa ceva, dar v-ar placea sa va faceti, sa vedeti cum ati arata cu un tatuaj imprimat cu tus pe piele.

Pentru gurmanzi, Alexandru Paun va asteapta cu 3 ateliere de fotografie culinara, cu mancaruri cu specific romanesc, frantuzesc si deserturi. De asemenea, aici veti putea testa aparatele Nikon D810 și Nikon D700 si obiectivele aferente.

 Vezi mai multe aici

CONCERTE

Slash revine la Bucuresti - Concert extraordinar alaturi de Myles Kennedy & The Conspirators

Mai putin de doua saptamani ii mai despart pe fanii lui Slash sa-l revada pe acesta in concert la Bucuresti. După show-ul incendiar din 2013 de la Sala Palatului, fostul component al trupei Gun’s and Roses revine in Romania pentru o intalnire de senzatie cu fanii, de aceasta data la Arenele Romanie, pe 28 iunie. Si nu vine singur. Slash promite un spectcol exploziv alaturi de Myles Kennedy & The Conspirators.
Celebrul chitarist, cunoscut pentru riff-urile si solo-urile sale exceptionale cu care a facut istorie in trupa Guns N’Roses a demonstrat ca se descurca de minune in cariera solo inca din anul 2008. In 2010 a lansat primul sau album intitulat chiar „Slash” la care a colaborat cu mai multi vocalisti, printre care Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie si altii.
Insa colaborarea cu Myles Kennedy, vocalistul trupei Alter Bridge, s-a dovedit a fi cea mai promitatoare si de durata, cei doi continuand sa lucreze impreuna si pentru următoarele albume: „Apocalyptic Love” (2012) si „World On Fire” (2014).

Considerat unul dintre cei mai buni chitaristi din muzica rock, atat datorita talentului, cat si carismei sale, Slash a fost introdus, alaturi de fostii colegi de la Gun’s and Roses, pe Rock’n’Roll Hall of Fame in 2013, in vreme ce Revista NME a clasat solo-ul lui Slash din „Sweet Child O’Mine” pe locul 1 in topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile.

In concertul de peste putin timp care va avea loc de la Bucursști, Slash promite sa includa in setlist cele mai cunoscute piese din cariera lui, de la „Sweet Child O’Mine”, „Paradise City”, „Patience” sau „Civil War” la „You’re a Lie”, „Anastasia” si multe altele.

Ca si concertul de acum doi ani, spectacolul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators este prezentat în Romania de Phoenix Entertainment.
 

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Singurul film din istorie care a reusit asta. Recordul pe care l-a inregistrat Jurassic World, in doar 3 zile
Singurul film din istorie care a reusit asta. Recordul pe care l-a inregistrat Jurassic World, in doar 3 zile

"Jurassic World", cea mai noua ecranizare a aventurilor cu dinozauri din filmul-cult "Jurassic Park", bate toate recordurile in materie de incasari.

Record de spectatori la TIFF 2015
Record de spectatori la TIFF 2015

Editia cu numarul 14 a marcat un record in istoria celui mai mare festival de film din România: cele 223 filme din 60 de tari selectionate la aceasta editie au adus un numar record de peste 73.000 de platitori de bilete in salile de cinema.

Actrita Nastassja Kinski a vizitat Centrul de pregatire a gimneastelor de la Deva. Ce a spus despre Nadia Comaneci
Actrita Nastassja Kinski a vizitat Centrul de pregatire a gimneastelor de la Deva. Ce a spus despre Nadia Comaneci

 Fascinata de Nadia Comaneci, actrita Nastassja Kinski, premiata in acest weekend la Festivalul International de Film Transilvania de la Cluj, a vizitat Centrul de pregatire a gimnastelor de la Deva.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.