Anul Maimutei de Foc. Predictiile facute de specialistii Feng Shui pentru Oscaruri

08-02-2016 07:35

Noul an chinezesc pare sa fie unul bun pentru cateva dintre vedetele de la Hollywood, dupa cum spun maestrii Feng Shui.

Anul Maimutei de Foc a inceput la miezul noptii, iar predictiile specialistilor ar putea sa ii binedispuna pe actorii nominalizati la premiile Oscar. Norocosii par sa fie Leonardo diCaprio si Jennifer Lawrence, care au sanse sa plece acasa cu ravnitul trofeu.

Anul nou chinezesc, cunoscut drept anul maimutei de foc, se anunta a fi unul bun pentru vedetele de la Hollywood. Desi mai sunt trei saptamani pana la decernarea premiilor Oscar, maestrii FengShui par sa stie cine va pleca acasa cu trofeul mult ravnit.

Preziceri optimiste il vizeaza pe Leonardo DiCaprio, nominalizat pentru rolul sau din filmul "The Revenant - Legenda lui Hugh Class".

Louis Wong, specialist Feng Shui: "Data sa de nastere anunta un an bun. Cariera lui va atinge cel mai inalt punct, ceea ce inseamna, ca are mari sanse sa ia Oscarul.

Nu doar pentru DiCaprio sunt prevazute reusite rasunoatoare. Vesti bune sunt si in ceea ce o priveste pe Jennifer Lawrence - nominalizata la Oscaruri pentru trofeul de cea mai buna actrita, in pelicula "Joy".

Loui WOng, specialist Feng Shui: "Avem data ei de nastere - 15 august 1990, care arata belsug si semne bune pe plan personal. Este un lucru bun, si ea ar putea sa primeasca trofeul."

A 88 a editie a premiilor Oscar va avea loc in 28 februarie la Los Angeles, iar nominalizarile au starnit deja controverse in lumea cinematografiei. De departe, in fruntea clasamentului si marele favorit este filmul "The Revenant -Legenda lui Hugh Class", care a adunat 12 nominalizari.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO