Americanii nu se grăbesc să se întoarcă în cinematografe. Încasări foarte mici weekendul trecut

30-09-2020 08:13


Americanii nu se grăbesc să aglomereze cinematografele, fie că rulează producţii noi sau filme nemuritoare.

Weekend-ul trecut, primele cinci pelicule din clasament abia au încasat opt milioane de dolari împreună. Un lucru deloc îmbucurător pentru industria de la Hollywood.

La 40 de ani de la apariția scenelor memorabile, în cinematografele americane rulează din nou cunoscutul film "Star Wars - Imperiul Contraatacă".

Cei care iubesc filmele SF "vintage" au răspuns invitației, așa că "Războiul Stelelor" a ocupat un onorabil loc cinci în Box Office. Încasările au atins aproape un milion de dolari.

Încasări similare a avut, de această dată la debut, documentarul "Break The Silence". Protagoniști sunt membrii faimoasei trupe sud-corene BTS. Producția dezvăluie întâmplări cu cei șapte tineri de-a lungul a 14 luni de turneu mondial, în perioada 2018-2019.

Filmul "Unhinged" - un thriller psihologic cu Russel Crowe în rolul principal - a urcat pe locul al treilea, cu încasări de puțin peste un milion de dolari.

Pelicula "Noii Mutanți" și-a păstrat locul secund în Box - Office pentru al patrulea weekend consecutiv, cu aproximativ 1,1 milioane de dolari.

Pe primul loc rămâne filmul de acțiune SF "Tenet", cu încasări de 3,4 milioane de dolari weekendul trecut.

În total, la nivel mondial, până acum s-au vândut bilete în valoare de 280 de milioane de dolari - majoritatea în cinematografele din Asia.

VIDEO PROTVPLUS.RO