Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, in vizita la Castelul Bran. Ce le-a atras atentia artistilor

Ultima actualizare: 08-06-2016 06:56

Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, adica trupa Vampirii de la Hollywood, au fost la castelul Bran. Sositi in tara noastra pentru concertul de luni, rockerii au vrut sa vada castelul din Transilvania, pe care toata lumea il atribuie lui Dracula.

L-au vizitat cu maxima discretie, departe de privirile curioase, dar n-au putut pastra doar pentru ei fotografiile facute in locul incarcat de legende.

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry adica "Vampirii de la Hollywood" - cum se numeste grupul lor rock - au vizitat Castelul Bran dupa incheierea programului cu publicul.

Superstarurile au cerut o lista cu tot personalul muzeului si asigurari ca nici unul dintre angajati nu are asupra lui vreun aparat foto sau telefon mobil cu care i-ar putea inregistra. In schimb, vedetele s-au fotografiat chiar ele alb-negru cu castelul si imprejurimile.

O cruce misterioasa, veche de peste 300 de ani, i-a atras atentia lui Johnny Depp. Este inscriptionata cu caractere chirilice, iar originea ei nu este cunoscuta.

Localnicii din Bran nu i-au vazut deloc pe rockeri - atat de discreta fost vizita lor.

Artistii au ajuns in Romania inca de joi si intre timp au petrecut in Herastrau unde Johhny Depp s-a fotografiat cu cateva fane, dar au vizitat si castelul Peles. Acolo, chitaristul Matt Sorum - invitat si el in turneu - a filmat impresionat interiorul si a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

The Hollywood Vampires, trupa in care Alice Cooper i-a cooptat anul trecut pe Johhny Depp si Joe Perry si care se bucura de un succes rasunator, concerteaza maine la Romexpo, in Bucuresti in fata a peste 20 de mii de fani.

Joe Perry, chitaristul de la Aerosmith, actorul Johnny Depp si Alice Cooper sunt pentru prima oara in Romania in aceasta formula. Formatia va canta la Bucuresti in special coveruri din repertoriul unor trupe legendare, ca The Who, The Doors sau Pink Floyd. Fanii se pot astepta si la un tribut adus lui David Bowie si Prince. Rockerii ii vor acorda si un interviu Andreei Esca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO