SoundArt Festival 2018. Cea mai bună trupă românească de stoner rock, RoadKillSoda, cântă în Fabrica

08-05-2018 14:09


RoadKillSoda 2018

SoundArt Festival (care are loc în perioada 11-13 mai) îi invită pe amatorii de rock'n'roll din România la o seară specială în Fabrica Club, unde vor cânta trupele RoadkillSoda și Rrichterinvoid.

RoadkillSoda - cea mai bună trupă românească de stoner/desert rock/rock’n’roll - revine pe scenă cu un line-up nou, la a doua ediție SoundArt Festival.

Grupul este o reflecție rock a anilor ’70, a tricoului uzat, a tatuajelor, a băuturii sorbite sub arșița soarelui, a spiritului nomad și contemplativ.

La scurt timp după lansarea albumului “Space Echo & Time”, trupa a surprins cu un nou album, intitulat “Mephobia”.

Roadkillsoda vor urca pe scena clubului Fabrica în cadrul SoundArt Festival 2018.

RRICHTERINVOID

Rrichterinvoid este o trupa formată în 2012, cu un sound atipic pentru underground-ul românesc, mai exact industrial/tanz metal. 

Sound-ul Rrichterinvoid este influențat de Rammstein, Bjork, Marilyn Manson, Smashing Pumpkins, Hanzel und Gretyl, Laibach.

Trupa a lansat recent EP-ul “Letter to No One”.

SoundArt Festival vine cu un plan aparte pentru a doua ediție, invitând toți iubitorii de stoner-rock și progresiv la un weekend de concerte și activități culturale - împărțite între trei cluburi.

Pe lângă locația de anul trecut, Quantic Club, publicul va avea ocazia să participle la două concerte speciale în Fabrica Club, vineri, și în Control Club, sâmbătă.

Pentru a-i mulțumi și pe cei mai selectivi, organizatorii pun la dispoziția publicului multiple variante de abonamente și bilete, care pot fi achiziționate la preț presale de pe iabilet.ro.

Line-up SoundArt Festival 2018: Stoned Jesus, Klimt 1918, Need, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Puta Vulcano, Purple Dino, RoadkillSoda, Lowbau și Rrichterinvoid.

Variante de acces la Sound Festival 2018:

- Full Pass – abonament care oferă experiență completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club și Fabrică Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).

- Quantic Pass – abonament ce asigura prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).

- Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri – 60 lei (presale), 75 lei (la intrare).

- Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrică Club. Prețuri – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Noua ediție propune publicului trei zile de festival în trei cluburi din București – Quantic, Fabrica și Control – între 11 și 13 mai. 

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO