dental
StirilePROTV

(P) „Acum pot zâmbi fără reținere!“ Iată mărturiile pacienților care au beneficiat de implanturi dentare de top!

Tratamentul cu implanturi dentare oferă câteva avantaje extrem de importante, unul dintre ele constând în faptul că vârsta înaintată nu reprezintă nicidecum un impediment.

El nu este recomandat pacienților sub 18 ani dar, în rest, rata de succes a intervențiilor la persoane în vârstă este la fel de ridicată ca în cazul tinerilor.

De asemenea, se remarcă faptul că anumite tipuri de tratament cu implanturi dentare implică un alt avantaj major: totul decurge cât se poate de repede și simplu, astfel încât pacienții nu trebuie să facă multe vizite la cabinet. Datorită acestui fapt, inclusiv persoane din străinătate sosesc în România special pentru a se bucura de beneficiile oferite de clinicile stomatologice de top.

Mărturiile pacienților sunt grăitoare, din acest punct de vedere. Iată părerile mai multor persoane care au apelat la această metodă revoluționară în cadrul clinicii Dental Premier din București!

Mii de kilometri parcurși pentru un tratament de calitate

 

Buna pregătire a medicilor stomatologi din România, precum și prețurile avantajoase oferite de clinicile din țară îi fac pe numeroși români din străinătate să revină acasă special pentru a beneficia de implanturi dentare.

Unul dintre exemple este cel al soților Petruța, sosiți din Canada. Iată cum descriu experiența prin care au trecut în România: „Am descoperit niște oameni calzi, care au o interacțiune nemaipomenită cu clienții. Am venit fără niciun pic de teamă și, într-adevăr, nu m-a durut absolut nimic! La un moment dat chiar am avut tendința să adorm în timp ce se lucra. Extraordinar, nu-mi închipuiam că poate fi așa! Fără durere, fără teamă, ne-am simțit într-un mediu sigur!“.

Mihaela Magdalinis, din Anglia, oferă o mărturie asemănătoare: „Am conștientizat că m-am operat, dar în rest nu am simțit nimic! Și nici după nu a apărut nici durere, nici vreo jenă, un inconfort. Totul a fost absolut natural!“.

Succes maxim, indiferent de vârstă!

 

Pacienții din România sunt, la rândul lor, cât se poate de mulțumiți de faptul că beneficiază de astfel de oportunități în propria țară. Un exemplu deosebit, datorită vârstei, este reprezentat de Elena Pagu, care a beneficiat de tratament cu implanturi dentare la vârsta de peste 90 de ani.

Operația a decurs cu succes, spre deplina încântare a pacientei, care mărturisește: „Trebuie sa fii foarte norocos să poți beneficia la vârsta de 92 de ani de o asemenea lucrare! Nu m-a durut absolut nimic, mă simt perfect și chiar acum m-aș duce pe jos să fac un antrenament! Este o tehnică cum nu mi-am închipuit că poate să existe. Este perfecțiunea!“.

Mariana Cristea din București este un alt pacient foarte mulțumit de modul în care a decurs intervenția: „Implantul dentar mi-a redat încrederea în mine, iar acum pot zâmbi fără reținere! Vă mulțumesc!“.

Gheorghe Brebenel, din Prahova, se exprimă de asemenea în cei mai frumoși termeni în legătură cu experiența prin care a trecut: „Mi-a plăcut la dumneavoastră! Sunteți tineri, voioși, vă purtați perfect cu pacienții! Tratamentul nu mi-a schimbat numai zâmbetul, dar și viața!“.

Dacă te confrunți cu problema dinților lipsă, nu mai ezita! Consultă un specialist și alege tipul de implanturi dentare potrivite! Astfel, vei avea de câștigat atât din punct de vedere al sănătății, cât și al încrederii în sine!

 

 

 

 

Citeste și...
(P) Semne că suferi de anxietate
(P) Semne că suferi de anxietate

Dacă simți că frica față de anumite situații este paralizantă, s-ar putea să te confrunți cu stări de anxietate.

(P) Coca-Cola oferă experiențe VIP la festivalurile europene ale verii
(P) Coca-Cola oferă experiențe VIP la festivalurile europene ale verii

Vrei la Neversea, Electric Castle sau Untold? Vara asta, Coca-Cola îți dă invitații la cele mai mari festivaluri din țară și îți oferă experiențe complete la Tomorrowland în Belgia, Lollapalooza în Germania și Coca-Cola Music Experience în Spania.

(P) Sporturi Canine – Pentru o viaţă activă şi sănătoasă
(P) Sporturi Canine – Pentru o viaţă activă şi sănătoasă

Ştim cu toţii că sportul aduce o mulţime de beneficii organismului uman, însă acesta nu este practicat doar de oameni.

Ultimele Știri
Seceta face ravagii în România. 115 localități sunt afectate dintre care jumătate primesc apă potabilă cu porția
Seceta face ravagii în România. 115 localități sunt afectate dintre care jumătate primesc apă potabilă cu porția

În lipsa ploilor, seceta usucă pământul și seacă râurile. 115 localități din vestul, sudul, și estul țării sunt afectate și peste 50 dintre ele primesc apă potabilă cu porția, unele doar ziua.

Președintele Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”
Președintele Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marți, într-o conferință de presă la palatul Cotroceni, că nu crede că va fi necesar şi că nu există un plan pentru ca România să intre într-un ”procedeu de austeritate”.  

Scandalul privind Legile siguranței naționale. Iohannis: ”Nu le-am citit, nu le-am cenzurat”
Scandalul privind Legile siguranței naționale. Iohannis: ”Nu le-am citit, nu le-am cenzurat”

Preşedintele Klaus Iohannis a negat faptul că ar avea vreo contribuție directă la elaborarea draftului Legilor siguranței naționale, susținând că nici nu a citit despre ce  odificări este vorba și nici nu le-a cenzurat.