(P) Unelte și scule brandul Skil

Unelte și scule brandul Skil

În magazinul online ekoinstal.ro sunt prezentate o gamă largă de unelte și scule brandul Skil, inovatoare, fără fir și acestea înseamnă burghie, ferăstraie, polizoare și alte unelte electrice.

Skil duce manualele de bricolaj la nivelul următor, prin adăugarea unei noi linii de produse și a unui logo actualizat. Scopul principal al noii linii de instrumente „roșii” este de a oferi meșterilor capacitatea de a-și îndeplini rapid și ușor treburile zilnice. De asemenea, Skil continuă să te sprijine pe măsură ce lucrezi, cu tehnologia 20V Max Energy Platform - un sistem flexibil de baterii, care se află în centrul noii game de instrumente.

Baterii pentru instrumente Skil

 

Bateriile reîncărcabile sunt proiectate să funcționeze și să fie instalate pe orice instrument Energy Platform, furnizat cu sau fără baterii. Acest lucru îți oferă libertate unică de a adăuga mai multe instrumente în gama ta și de a le utiliza împreună cu bateria și încărcătorul tău existente. Toate bateriile sunt echipate cu tehnologia ActivCell pentru o încărcare mai uniformă a energiei. Tehnologia brevetată asigură utilizarea optimă a energiei pentru a preveni supraîncălzirea și a maximiza eficiența bateriei.

Inovaţie Skil

 

Skil reprezintă comoditatea, inovația și calitatea în toate. Acestea sunt caracteristicile cheie ale instrumentelor superioare care stabilesc noi standarde în design, tehnologie și ușurință în utilizare. Noua gamă de produse încorporează inovații brevetate, inclusiv șlefuitoare fără filtru cu sistem de colectare a prafului X-Flow și ferăstrău cu zonă de lucru cu LED de 180 de grade, ceea ce înseamnă, mai mult decât instrumente. Instrumentele SKIL îți ușurează munca și oferă inovația de care ai nevoie pentru a-ți finaliza munca de zi cu zi acasă.

Instrumentul fără fir potrivit pentru găurire, înșurubare, șlefuire

 

Marele avantaj al sculelor fără fir este că acestea nu restricționează libertatea de mișcare. Sunt foarte practice atunci când nu ai o priză în apropiere.

Șurubelnițe fără fir

 

Aceste instrumente sunt perfecte atunci când ai nevoie de o șurubelniță. Şurubelniţele fără fir sunt, în general, mult mai mici și mult mai compacte decât burghiele fără fir, ceea ce le face deosebit de utile în locuri greu accesibile.

Drivere de impact fără fir

 

Driverele de impact fără fir sunt cea mai bună alegere pentru lucrări dificile. Setarea vitezei mari și cuplul ridicat, facilitează înșurubarea și scoaterea șuruburilor mari, a șurubelelor și a piulițelor.

Burghie fără fir

 

Burghiele fără fir sunt utilizate în principal pentru înșurubarea / deșurubarea șuruburilor, dar sunt ideale și pentru găurirea lemnului și a metalului. Setările vitezei, indicate de numerele de pe roată, vor permite înșurubarea ultra-precisă cu blocarea sculei în timpul găuririi.

Ciocane rotative fără fir

 

Mecanismul unui ciocan pneumatic permite utilizarea burghielor fără fir pentru performanța ideală a oricărei lucrări de foraj în beton. Caracteristica de deconectare a ciocanului, face ca aceste scule să fie potrivite pentru operațiuni normale de forare. Pentru a schimba burghiele standard ai nevoie de un adaptor „SDS +”.

Polizor de vibrații în diferite dimensiuni

 

Șlefuitoarele cu vibrații sunt disponibile în principal în 3 dimensiuni diferite: șlefuitoare portabile cu un tampon mic de șlefuit pentru suprafețe mici, cum ar fi ramele ferestrelor; mașini de șlefuit cu bază mare (115x280mm) pentru suprafețe mari, cum ar fi ușile; și șlefuitoare cu talpă de dimensiuni medii (93x185mm) pentru funcționalitate sporită.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum te ajută un credit online rapid, atunci când vrei să faci o investiție?
(P) Cum te ajută un credit online rapid, atunci când vrei să faci o investiție?

Ocaziile de neratat apar în viață pe neașteptate și nu de puține ori suntem nevoiți să renunțăm la anumite achiziții din lipsa banilor.

(P) Mobexpert Black Friday 2022: peste 41.000 de comenzi. Mobilierul fabricat în România rămâne în topul preferințelor
(P) Mobexpert Black Friday 2022: peste 41.000 de comenzi. Mobilierul fabricat în România rămâne în topul preferințelor

La finalul campaniei Black Friday 2022, Mobexpert, cel mai mare retailer de mobilier din România, a înregistrat peste 41.000 de comenzi, online și în magazine, iar valoarea totală a acestora a crescut cu 13% comparativ cu anul trecut.  

(P) Spatii comerciale de vanzare Alba Iulia
(P) Spatii comerciale de vanzare Alba Iulia

În ultimii 10 ani, interesul românilor pentru piața de capital a scăzut în raport cu cel față de investițiile în produsele imobiliare.

Recomandări
Cum încearcă regimul Xi Jinping să împiedice răspândirea informațiilor despre proteste:
Cum încearcă regimul Xi Jinping să împiedice răspândirea informațiilor despre proteste: "Val de postări cu conținut erotic"

Pentru mulți chinezi, Twitter reprezintă singura modalitate de a afla despre protestele istorice din propria lor țară. În secret și ilegal, ei apelează la internetul liber prin VPN, un serviciu care protejează conexiunea la internet și confidențialitatea

Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen
Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a anunțat, luni seara, pe Twitter că Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen.

Brazilia - Elveția, final de meci! Victorie cu un gol spectaculos marcat pe final
Brazilia - Elveția, final de meci! Victorie cu un gol spectaculos marcat pe final

Brazilia - Elveția, LIVE TEXT. Echipa câștigătoare se califică în optimile de finală