(P) Detectivii particulari și puterea informației în domeniul Competitive Intelligence

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Detectivii particulari și puterea informației în domeniul Competitive Intelligence

Competitive Intelligence (Inteligența competitivă) este utilizată pentru a ajuta la luarea unor decizii corecte în ceea ce privește investițiile sau alte decizii pe care o companie dorește să le ia.

O investigație legată de informațiile pe care competitorii le dețin este absolut necesară pentru companiile care doresc să ia decizii inteligente și informate cu privire la achiziții, investiții, extinderi, parteneri de afaceri sau orice altă decizie de marketing importantă.


Detectivi particulari specializați în investigații, cei de la Vestigo Intelligence sunt special instruiți pentru a efectua investigații de tip Competitive Intelligence. Aceștia verifica în mod amănunțit competitorii pentru a ajuta managerii companiilor sa ia cele mai bune decizii în ceea ce privește investițiile pe care doresc să le facă, astfel încât să aibă doar de câștigat.

 

vestigo


Ce informații obții dacă apelezi la detectivi investigatori de tip Competitive Intelligence

 


Apeland la servicii de competitive Intelligence vei putea obține informații despre cei mai importanți concurenți de pe piața. Sarcina unui detectiv de Competitive Intelligence este aceea de a aduna informații în mod etic și legal. Cu ajutorul acestor informații se pot îmbunătăți operațiunile companiei, se pot lua decizii importante și se pot face parteneriate în siguranta. Pe scurt, te asiguri ca nu te supui niciunui risc în momentul în care faci anumite schimbări.

Detectivii particulari care se ocupă cu investigații private de tip Competitive Intelligence pot furniza informații precum:


● Informații despre concurenții existenți sau potențiali concurenți.
● Identificarea punctelor tari, punctelor slabe și a vulnerabilităților concurenților sau potentialilor parteneri.
● Oferirea de informații complete despre nisa dvs. de afaceri, inclusiv prețuri, strategii de marketing, distribuție, inovații, promoții și multe altele, în funcție de specificul companiei.
● Identificarea riscurilor si amenintarilor pieței.
● Descoperirea de frauda, furt sau delapidarea.

 


De ce să apelezi la detectivi particulari investigatori de tip Competitive Intelligence


Pentru a putea lua decizii care sa elimine riscurile și să conducă la creșterea rapidă a veniturilor, conducerea fiecărei organizații are nevoie să cunoască cât mai bine mediul concurențial.
Astfel, pentru orice companie sunt esentiale informațiile despre actorii concurențiali, produse, piața de desfacere sau piața furnizorilor, progresul tehnic, procesele tehnologice utilizate sau orice evenimente cheie care pot afecta sau pot aduce avantaj competitiv.

vestigo


Analizele făcute de toate revistele de specialitate arată ca exista o stransa legatura intre performanța companiilor și existența funcției de inteligenta competitiva.

În sprijinirea procesului decizional, detectivii de la Vestigo.ro, cu o puternica experiență în culegerea și prelucrarea informațiilor de business, obțin pentru companii informații la care managerii nu pot avea acces.

Astfel, prin echipele mixte de detectivi particulari, cei de la Vestigo fac investigații cu scopul obținerii, analizei și valorificării informațiilor esențiale care sa stea la baza unei analize strategice rapide și corecte a mediului concurențial.
Detinerea acestor informații obținute de specialisti, oameni de top din sectorul de Intelligence, poate face diferenta intre faliment sau dezvoltare accelerată a afacerii.


Prin urmare, companiile care apelează la serviciile unor detectivi particulari pentru servicii de tip Competitive Intelligence sunt companii care au succes și reușesc sa dezvolte afacerea. Aceștia înțeleg importanța adunarii de informații si a cunoașterii tuturor riscurilor si oportunitatilor, precum și cea de a ști în permanentă ce mișcări fac competitorii. Serviciile de investigații de informații corporative sunt adesea efectuate în următoarele situații:


● Potențialul de risc și de expunere. În cazul în care o viitoare afacere poate afecta reputația sau statutul companiei, apelarea la serviciile unui detectiv particular poate scuti compania de tranzacții comerciale neprofitabile sau dăunătoare.
● Dezvoltarea de strategii de marketing. Știi care sunt planurile de afaceri pentru viitoare lansari de produs, însă știi ce fac concurenții tăi? Ți-au luat-o înainte sau fac aceleași mișcări pe care le faci și tu, folosindu-se de furt de date? În cazul în care un concurent dezvolta un produs similar, dar mai bun, vei avea doar de pierdut. Pentru a-ti putea dezvolta propriile planuri de afaceri este esențial sa cunoști mai intai planurile competitorilor.
● Extinderea companiei. În momentul în care dorești să-ți extinzi afacerea fie pe plan local, fie internațional, este necesar sa știi cine sunt concurenții care populează acel segment de piata și ce strategii aplica. În plus, poți afla care sunt competitorii care doresc sa facă o expansiune similară cu a ta.


Avantajele nu se opresc însă aici. Detectivii Vestigo.ro care se ocupa cu investigatii de tip Competitive Intelligence, promovează, de asemenea, angajarea inteligenta. Asta presupune cercetarea unui viitor angajat sau a partenerilor de afaceri. Și asta deoarece nu știi niciodată cine se infiltrează în compania ta pentru a afla informații esentiale pe care le va dezvălui apoi unui competitor important.

 


De ce să alegeți detectivii vestigo.ro pentru investigația competitivă

 


Investigatiile de tip Competitive Intelligence reprezinta o metoda specializata si acceptată de cercetare a concurenței. Acest lucru poate fi făcut cu usurinta de detectivii Vestigo.ro care au abilitatea si cunoștințele necesare anchetatorilor cu o puternica experiență în operațiuni de acest gen.


Așadar, daca vreti sa aflati informații despre fiecare decident din managementul competitorilor sau informații specializate despre anumite sectoare de business, detectivii particulari de la Vestigo.ro va stau la dispozitie. Ei pot obține informațiile de cea mai înaltă calitate de care aveți nevoie pentru a controla amenințările, a transforma vulnerabilitatile în avantaje și a va depăși rivalii.

Detectivii Vestigo asigura si protectia informativa. Astfel, protectia împotriva scurgerilor de informații poate fi asigurata dacă operatorul economic dorește sa pastreze confidentialitatea unor informații sensibile legate de activitatea sa și a căror dezvăluire i-ar diminua avantajul competitiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO