(P) Tot ce trebuie să știi despre Becuri LED și iluminatul actual – Tendințe în 2021

07-12-2020 12:54

becuri led

Tehnologia avansează: becurile LED sunt la mare căutare pentru iluminatul interior.

 

Atunci când tremini cu renovarea casei tale trebuie să gândești atmosfera în totalitate și să alegi piesele esențiale astfel încât să obții o atmosferă confortbilă. Te întrebi care sunt acele elemente și cum trebuie puse ele în armonie? Astăzi vei primi răspunsul la toate nedumeririle pe care le ai.


Pe lângă decor, elementele și sistemele de iluminat joacă un rol extrem de important în armonia căminului tău. De asemenea, în continuarea articolului vei regăsi și alți factori de care trebuie să ții neapărat cont.

 

Iluminează corect, în funcție de înălțimea camerei tale

 

Da, acesta este un aspect pe care nu mulți experți îl menționează. Atunci când camera este una de dimensiuni mai mici se recomandă să plasezi o aplică de mici dimensiuni cu Becuri Led pentru a salva spațiu, dar și pentru a menține o atmosfera fresh. Dacă încăperea ta are o înălțime mai mare puteți monta cu lejeritate un candelabru cu Becuri LED prin care, desigur, veți obține o atmosfera boemă. Veți atrage toate privirele vizitatorilor dumneavoastră!

becuri led

Trebuie să ții cont și de câte surse de lumina utilizezi în încăperea respectivă. Experții în iluminat cu LED recomandă folosirea mai multor surse de lumina. Principala sursă poate fi destul de obositoare, însă pentru un dormitor cochet poți apela și la câteva lumini secundare ca și spoturile cu LED.

 

Ai mare grijă la tipul de lumina pe care îl emană aceste becuri LED

 

De ce spunem asta? Pentru că lumina LED este de mai multe tipuri. Poți alege becuri LED cu lumina albă rece, lumina albă caldă și lumina albă naturală. Vom discuta pentru fiecare tip de lumina astfel încât tu să iei cele mai bune decizii pentru casa ta!


Așadar, lumina albă rece este o lumina des întâlnită în spațiile mai mici, pentru a da impresia de camera mai mare. O poți utiliza chiar și în băi. Acolo, această lumina are un efect de atmosfera fresh, o atmosfera curată care cu siguranță te va bucură.

becuri led

Lumina albă caldă este cel mai căutat tip de lumina la momentul actual. În dormitor este indicat să folosești acest tip de lumină pentru că îți va îmbunătăți calitatea somnului. În plus, aceasta este o luminină extrem de blandă pentru ochiul uman, o lumină care ajută și capacitatea de concentrare a creierului.

Lumina caldă naturală se poate folosi în camera de zi și în bucătărie. Este o lumină care imită extrem de bine lumina emanată de Soare și are beneficiul de a oferi bunădispoziție!

 

Folosește becuri LED – avantajele te vor convinge îndată!

 

Trecând peste caracteristicile estetice, trebuie să aducem vorba și de avantajele de baza ale sistemelor cu becuri LED.
În primul rând, dacă renunți la iluminatul clasic și treci la iluminatul cu tehnologie LED vei observă că factura ta la curentul electic se va micșora! Este adevărat! Becurile LED consumă cu până la 50% mai puțină energie decât becurile clasice!

Durata unui astfel de sistem este de până la 50.000 de ore de funcționare.

Ești un fan al ecologiei și un iubitor al naturii? Renunță la vechea tehnologie și cumpără acum becuri LED! Ele nu transmit raze ultraviolete și infraroșii, nu conțin gaze dăunătoare și sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător!

Este momentul potrivit să faci câteva schimbări la tine acasă! Analizează piață, gândește-te la ce sisteme ți s-ar potrivi și intră apoi pe https://www.led-concept.ro/ să achiziționezi produse LED la cele mai bune prețuri!

Redecoreaza, iluminează inteligent și alege produse accesibile acum!
 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO