(P) Noi tendinţe arhitecturale cu Salamander bluEvolution 92

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
salamander

Soluţiile oferite de Salamander în domeniul ferestrelor sunt apreciate de arhitecţii din întreaga lume.

Pentru a satisface tendinţele actuale şi a ţine pasul cu moda, firma producătoare vine constant în întâmpinarea clienţilor săi cu noi tendinţe arhitecturale.

Salamander bluEvolution 92 - fereastra viitorului

Salamander bluEvolution 92 uneşte tehnologia de vârf cu designul modern şi funcţional necesar noii generaţii de ferestre de prim rang. Profilul optimizat cu 6 camere cu o adâncime de construcţie de 92 mm asigura o izolaţie termică performanta şi oferă eficienta energetică excelentă. Datorită acestor caracteristici, dar şi a designului şi aspectului modern, se poate spune că Salamander bluEvolution 92 este sistemul de ferestre al viitorului.

Salamander bluEvolution 92 - perfecţiunea germană

Calitatea superioară a profilelor Salamander se datorează monitorizării permanente a procesului de producţie, dar şi know-how-ului german. La acestea se adăugă materialele de înaltă calitate şi prelucrarea adecvată a acestora pentru a asigura durabilitatea pe termen lung a produselor. Salamander bluEvoutinon 92 vine cu ceva în plus, conectând varietatea de culori cu designul unic şi personalizat în funcţie de dorinţele şi necesităţile arhitectonice.

Cum se poate schimba faţada unei case cu Salamander bluEvolution 92

Pe lângă calitatea superioară, durabilitate şi eficientă energetică, Salamander bluEvolution 92 este soluţia ideală pentru a schimba complet faţada unei case, oferind libertate deplină arhitecţilor prin:

Forme neregulate - trapeze, triunghi sau arcade;

Ferestre de dimensiuni mari pentru privelişti grandioase;

O gamă diversificată de culori;

Geamuri slabate cu diverse imagini precum personajele din desene animate pentru camera copiilor;

Siguranţă deplină prin utilizarea geamurilor tripan cu grosime de 60 mm.

Beneficii ale ferestrelor Salamander bluEvolution 92

Sistemele de ferestre Salamander bluEvolution 92, nu numai că răspund din plin necesitaţilor moderne arhitecturale moderne şi sunt o investiţie inteligentă pentru schimbarea faţadei unei case, dar vin cu multe alte beneficii importante:

Eficienţa energetică optimă - Izolarea termică excelentă şi reducerea costurilor de încălzire fac din Salamander bluEvolution 92 o alegere ecologică.

Durabilitate şi impact mic asupra mediului - Durabilitatea acestor profile este asigurată de modul în care sunt proiectate şi de materialele de calitate superioară folosite. Totodată, profilele Salamander bluEvolution 92 se pot recicla, ceea ce reduce impactul asupra mediului.

Izolare fonică, securitate şi rezistenţa la schimbările climatice - Salamander bluEvolution 92 asigura o foarte bună protecţie împotriva zgomotelor şi oferă trei niveluri de etanşeitate care sporesc gradul de securitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO