(P) Florin Genet, CEO experimenteaza.ro: "Ne dorim să inspirăm oamenii să se bucure de viață!"

experimenteaza.ro

„Cadourile care nu se uită niciodată au emoție și trăiri”, mai transmite Florin Genet, CEO experimenteaza.ro.

Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate cât de mult cântăresc în economia vieții noastre iar cadoul, ca formă de recunoaștere, rămâne unul dintre cele mai la îndemână gesturi.

Din punct de vedere istoric, darurile au creat alianțe între națiuni, au încheiat războaie și au marcat noi începuturi. Capacitatea oamenilor de a dărui și de a primi cadouri datează din cele mai vechi timpuri, de când aceștia trăiau în peșteri. De la pietre prețioase și ramuri de măslin, oferite în urmă cu 200.000 de ani, până la darurile personalizate din prezent, istoria cadourilor demonstrează că simplul act de a dărui are puterea de a crea, consolida și repara relații – atât între persoane, cât și între popoare.

Fie el în formulă de iubire, afecțiune, recunoștință, apreciere, omagiu sau tribut, gestul de a dărui ne definește ca ființe sociale, abonate la o cultură de empatie și altruism. Un dar se poate asorta ușor oricărei ocazii, fie ea sărbătoare religioasă, zi onomastică, eveniment corporate sau petrecere de casă nouă.

Există numeroase idei de cadouri pe piață, personalizate sau generale, tradiționale sau avangardiste. Îndemnul rămâne însă neschimbat. Dăruiți din inimă!

Iar o categorie aparte, mai puțin cunoscută dar extrem de apreciată odată ce intri în contact cu aceasta, o reprezintă cadoul-experiență. Fie că vorbim despre experiențe gastronomice sau un interesant curs barista, cu adrenalină, de răsfăț, stil sau dezvoltare personală, acestea pornesc din relația pe care o ai cu cei dragi și au ca scop întărirea relației dintre dăruitori și destinatar.

„Am creat experimenteaza.ro pe de o parte, pentru a ajuta pe oricine dorește să ofere un dar aparte, pentru a suplini căutarea și lipsa de inspirație, dar, pe de altă parte pentru a ne ajută să acordăm atenție veritabilă relațiilor pe care le avem cu cei dragi. Un cadou-experiență poate reînnoi un parteneriat, poate apropia, poate consolida o prietenie. Un gest echivalează cu o mie de lucruri ca să parafrazez o zicala bine-cunoscută.”
- ne spune Florin Genet, fondator și CEO experimenteaza.ro

Experimenteaza.ro este un magazin online de cadouri-experiență, creat în 2017 cu scopul de a aduna, la un loc, o mulțime de experiențe - unele complexe, altele mai exotice, care să genereze o disrupție în ritmul vieții noastre de zi cu zi și de a schimba modul în care alegem să dăruim.

„Îmi doresc ca experimenteaza.ro să fie un reminder constant că e bine să ne bucurăm de fiecare secundă pe care o avem. Că viața în sine, e un dar ce merită onorat nu doar de sărbători, ci oricând vrem să activăm spațiul sacru al prezenței și al emoțiilor. Un cadou-experiență este o emoție care nu dispare niciodată.” - ne spune Florin Genet, serial antreprenor și fondator al experimenteaza.ro, magazin de experiențe-cadou, prezent pe piața din România din 2017.Experiențele disponibile pe experimenteaza.ro se îmbogățesc permanent. În ultimele luni s-au adăugat – zborul cu balonul cu aer cald, participare la Regatta Mării, ședințe individuale de scrimă, curse de raliu, traseuri off-road sau vacanțe pe yacht, curs de gatit online, asistat de un chef profesionist.

„Cadourile-experiență se adresează oricărui buzunar și, de multe ori, sunt o alegere de tip win-win-win - și pentru dăruitor, și pentru destinatar și pentru furnizor.” - continuă Florin Genet.

Așadar, care crezi că ar putea fi cadoul-experiență potrivit ție și celor dragi ție? Acordă-ți câteva minute. Cu siguranță s-ar putea să nu regreți.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României

One-IT a organizat a opta ediție a Innovation IT, evenimentul anual dedicat clienților business ai companiei, ce a avut loc joi, 22 septembrie 2022 și a găzduit peste 130 de participanți.

Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022
Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022

eMAG, FAN Courier, Dedeman, IKEA, elefant.ro, Glovo, F64 si Dacia - printre companiile premiate la Gala Premiilor eCommerce 2022

(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022
(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022

Eventual într-un mod trendy și modern, fără a scăpa de farmecul clasic și atemporal al gecilor pe care toate le avem în dulap.

Recomandări
O nouă conductă de gaze ne deschide ușa către noi surse de aprovizionare. „Este începutul unei noi ere în sud-estul Europei”
O nouă conductă de gaze ne deschide ușa către noi surse de aprovizionare. „Este începutul unei noi ere în sud-estul Europei”

O nouă conductă de gaze inaugurată sâmbătă în Bulgaria după un deceniu de amânări ne deschide ușa către noi surse de aprovizionare.

2022, cel mai secetos an din istorie. Cât de pregătită este România pentru fenomenele extreme care ne lovesc
2022, cel mai secetos an din istorie. Cât de pregătită este România pentru fenomenele extreme care ne lovesc

2022 va intra în istorie drept cel mai secetos an trăit de omenire până acum. Ar trebui să plouă mărunt luni la rând pentru că pământul să-și revină și să rodească, așa cum se întâmpla în anii trecuți.

Scurgerile din gazoductul Nord Stream 2 au încetat. „Presiunea apei a închis mai mult sau mai puţin conducta”
Scurgerile din gazoductul Nord Stream 2 au încetat. „Presiunea apei a închis mai mult sau mai puţin conducta”

Scurgerile din gazoductul Nord Stream 2, care leagă Rusia de Germania, în Marea Baltică, au încetat, a declarat, sâmbătă, un purtător de cuvânt pentru AFP, scrie News.ro