(P) Lenda, hrana naturală perfectă pentru câini și pisici

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
lenda
StirilePROTV

Oferirea unei alimentații adecvate animalelor noastre de companie contribuie la sănătatea, vitalitatea și longevitatea acestora, sunt de părere medicii veterinari.

Există o gamă largă de oferte pe piața hranei pentru animale de companie și este important să învățăm cum să diferențiem nutrienții optimi și să asigurăm animalelor o bunăstare pe termen lung.

Câinii și pisicile trebuie să consume o hrană adecvată, care să le furnizeze toți nutrienții esențiali în cantități corecte și proporțional cu menținerea unei stări de sănătate optime. În plus, prin alegerea hranei corecte pentru animalele noastre putem evita problemele ulterioare.

Există o gamă largă de formule pentru fiecare nevoie. Atunci când cumpărăm hrană pentru câini sau pisici, trebuie să luăm în considerare conținutul nutrițional. De asemenea, nu trebuie să uităm că nivelurile de nutrienți furnizați de diferite ingrediente variază în ceea ce privește calitatea. Proteinele sunt cheia supraviețuirii, nu numai pentru câini și pisici, ci și pentru oameni. Putem trăi fără carbohidrați și grăsimi, dar nu fără proteine, vegetale sau animale.

Atunci când cumpărăm hrană pentru animalele de companie trebuie să ne asigurăm că hrana aleasă este echilibrată și completă. De asemenea, trebuie ținut cont de digestibilitate,de conținutul de energie metabolizabil, de cost, de reputația companiei care o produce, de contribuția la sănătatea dentară, de conținutul de taurină (pisici), proprietăți la menținerea sănătății aparatului urinar (pisici).

În plus față de clasificarea alimentelor după tipul de procesare, acestea sunt clasificate și în funcție de calitatea lor generală, tipul de ingrediente, disponibilitate.

Ținând cont de cele precizate mai sus, în prezent, pe piață din România unul dintre tipurile hrană perfectă pentru prietenii noștri necuvântători este Lenda, o hrană fabricată din ingrediente 100% naturale.

Motive pentru care câinii și pisicile merită să consume hrană naturală Lenda

 

Lenda susține un tip de hrană benefic câinilor și pisicilor, doarece vrea să se asigura că prietenii noștri necuvântători au parte de sănătate și bunăstare o perioadă cât mai lungă de timp.

Astfel, pentru a-și atinge obiectivul, a creat Lenda Super-Premium și Lenda L-Unico Premium, o hrană naturală pentru o alimentație holistică.

De ce natural? De ce holistic? Fiindcă natural înseamnă sănătos, iar holistic înseamnă sănătate. Cu alte cuvinte, Lenda oferă o hrană sănătoasă care contribuie la menținerea sănătății animalelor noastre de companie.

Totodată, cei din echipa acestei companii se străduiesc să se asigure că fiecare dintre ingredientele naturale provenite de la fermele din Galicia, Spania, pe care le folosesc în rețetele lor îndeplinesc obiectivul alimentar de a valorifica la maxim proprietățile organoleptice și nutriționale.

În plus, materia primă folosită este supusă unui control strict de calitate, întrucât trebuie să existe siguranța că ingredientele sunt pretabile consumului uman, nu sunt modificate genetic și nu conțin hormoni.

Totodată, hrana Lenda nu conține conservanți sau arome artificiale, ceea ce o transformă într-unul dintre cele mai echilibrate și sănătoase alimente pentru animale de companie din gama Natural.

Și asta nu e tot. Hrana naturală super-premium Lenda sau hrana naturală premium Lenda conține probiotice care mențin sănătatea sistemului digestiv al animalelor de companie.

Acum avem la îndemână o hrană naturală și sănătoasă, nu doar fără coloranți artificiali, arome sau conservanți, ci și fără alergeni precum grâu, lapte, carne roșie sau soia, care ne oferă șansa să ne bucurăm tot mai mult de animalul nostru de companie.

Toate acestea au fost posibile datorită respectului față de animale și al efortului specialiștilor Lenda de a crea și îmbunătăți mereu rețetele pentru câinii și pisicile noastre.

Atât hrana super-premium Lenda, cât și hrana premium L-Unico constituie o hrană echilibrată și completă, pe care animalele noastre de companie trebuie să o consume zilnic, pentru a se bucura de sănătate și viață cât mai lungă.

În funcție de nevoile lor, Lenda ne pune la dispoziție o gamă variată de produse dintre care putem alege variata pe care o considerăm cea mai potrivită pentru câinele sau pisica noastră.

Indiferent de alegerea pe care o facem, este important să reținem că hrana pentru câini și pisici marca Lenda este nu doar sănătoasă, ci și foarte apetisantă! Patrupedelor le place la nebunie să încerce diferitele texturi și apreciază din plin dietă complexă și diversificată pe care le-o putem asigura cu produse Lenda.

Prin urmare, prietenii noștri necuvântători merită să fie răsfățați cu hrană naturală Lenda. Merită pentru că mai ales în aceste zile extrem de dificile pentru întreaga omenire, compania lor este un adevărat balsam pentru suflet.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO