(P) Lenda, hrana naturală perfectă pentru câini și pisici

lenda
StirilePROTV

Oferirea unei alimentații adecvate animalelor noastre de companie contribuie la sănătatea, vitalitatea și longevitatea acestora, sunt de părere medicii veterinari.

Există o gamă largă de oferte pe piața hranei pentru animale de companie și este important să învățăm cum să diferențiem nutrienții optimi și să asigurăm animalelor o bunăstare pe termen lung.

Câinii și pisicile trebuie să consume o hrană adecvată, care să le furnizeze toți nutrienții esențiali în cantități corecte și proporțional cu menținerea unei stări de sănătate optime. În plus, prin alegerea hranei corecte pentru animalele noastre putem evita problemele ulterioare.

Există o gamă largă de formule pentru fiecare nevoie. Atunci când cumpărăm hrană pentru câini sau pisici, trebuie să luăm în considerare conținutul nutrițional. De asemenea, nu trebuie să uităm că nivelurile de nutrienți furnizați de diferite ingrediente variază în ceea ce privește calitatea. Proteinele sunt cheia supraviețuirii, nu numai pentru câini și pisici, ci și pentru oameni. Putem trăi fără carbohidrați și grăsimi, dar nu fără proteine, vegetale sau animale.

Atunci când cumpărăm hrană pentru animalele de companie trebuie să ne asigurăm că hrana aleasă este echilibrată și completă. De asemenea, trebuie ținut cont de digestibilitate,de conținutul de energie metabolizabil, de cost, de reputația companiei care o produce, de contribuția la sănătatea dentară, de conținutul de taurină (pisici), proprietăți la menținerea sănătății aparatului urinar (pisici).

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

În plus față de clasificarea alimentelor după tipul de procesare, acestea sunt clasificate și în funcție de calitatea lor generală, tipul de ingrediente, disponibilitate.

Ținând cont de cele precizate mai sus, în prezent, pe piață din România unul dintre tipurile hrană perfectă pentru prietenii noștri necuvântători este Lenda, o hrană fabricată din ingrediente 100% naturale.

Motive pentru care câinii și pisicile merită să consume hrană naturală Lenda

 

Lenda susține un tip de hrană benefic câinilor și pisicilor, doarece vrea să se asigura că prietenii noștri necuvântători au parte de sănătate și bunăstare o perioadă cât mai lungă de timp.

Astfel, pentru a-și atinge obiectivul, a creat Lenda Super-Premium și Lenda L-Unico Premium, o hrană naturală pentru o alimentație holistică.

De ce natural? De ce holistic? Fiindcă natural înseamnă sănătos, iar holistic înseamnă sănătate. Cu alte cuvinte, Lenda oferă o hrană sănătoasă care contribuie la menținerea sănătății animalelor noastre de companie.

Totodată, cei din echipa acestei companii se străduiesc să se asigure că fiecare dintre ingredientele naturale provenite de la fermele din Galicia, Spania, pe care le folosesc în rețetele lor îndeplinesc obiectivul alimentar de a valorifica la maxim proprietățile organoleptice și nutriționale.

În plus, materia primă folosită este supusă unui control strict de calitate, întrucât trebuie să existe siguranța că ingredientele sunt pretabile consumului uman, nu sunt modificate genetic și nu conțin hormoni.

Totodată, hrana Lenda nu conține conservanți sau arome artificiale, ceea ce o transformă într-unul dintre cele mai echilibrate și sănătoase alimente pentru animale de companie din gama Natural.

Și asta nu e tot. Hrana naturală super-premium Lenda sau hrana naturală premium Lenda conține probiotice care mențin sănătatea sistemului digestiv al animalelor de companie.

Acum avem la îndemână o hrană naturală și sănătoasă, nu doar fără coloranți artificiali, arome sau conservanți, ci și fără alergeni precum grâu, lapte, carne roșie sau soia, care ne oferă șansa să ne bucurăm tot mai mult de animalul nostru de companie.

Toate acestea au fost posibile datorită respectului față de animale și al efortului specialiștilor Lenda de a crea și îmbunătăți mereu rețetele pentru câinii și pisicile noastre.

Atât hrana super-premium Lenda, cât și hrana premium L-Unico constituie o hrană echilibrată și completă, pe care animalele noastre de companie trebuie să o consume zilnic, pentru a se bucura de sănătate și viață cât mai lungă.

În funcție de nevoile lor, Lenda ne pune la dispoziție o gamă variată de produse dintre care putem alege variata pe care o considerăm cea mai potrivită pentru câinele sau pisica noastră.

Indiferent de alegerea pe care o facem, este important să reținem că hrana pentru câini și pisici marca Lenda este nu doar sănătoasă, ci și foarte apetisantă! Patrupedelor le place la nebunie să încerce diferitele texturi și apreciază din plin dietă complexă și diversificată pe care le-o putem asigura cu produse Lenda.

Prin urmare, prietenii noștri necuvântători merită să fie răsfățați cu hrană naturală Lenda. Merită pentru că mai ales în aceste zile extrem de dificile pentru întreaga omenire, compania lor este un adevărat balsam pentru suflet.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei
(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget
(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget

Un deces în familie este o încercare grea pentru toți cei apropiați, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar, costurile de înmormântare putând să atingă ordinul zecilor de mii de lei.

 

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.