(P) Prinde viteză pe două roți cu mijloacele de transport alternative de la Smartbalance

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
trotineta
StirilePROTV

Mașini care claxonează nervos în trafic încercând să își facă loc printre alte mașini, au devenit o amintire. Trotinetele electrice au devenit senzația momentului și practic le vezi peste tot prin oraș.

Pot fi închiriate sau proprietate personală și, indiferent de alegere este modalitatea cea mai ușoară prin care poți ajunge la destinație rapid, sigur și într-un mod distractiv.

Trotinetele electrice sunt într-un trend ascendent și reprezintă noul val al mobilității urbane. Firmele care comercializează trotinete electrice au devenit cele mai căutate deoarece avantajele pe care le oferă această modalitate de transport sunt inegalabile în comparație cu orice alt mijloc de transport.

Trotinetele electrice, o modalitate eficientă și rapidă de deplasare

 

Smartbalance este o companie care a intrat puternic pe piața din România cu o serie de produse de ultima generație destinate copiilor și adulților. Din dorința de a pune la dispoziția oamenilor cele mai noi și în tendințe gadget-uri, Smartbalance a reușit să adune un portofoliu de clienți mulțumiți de produse și servicii.

La ora actuală piața de trotinete electrice este insuficient dezvoltată, deși străzile par să fie practic inundate de acestea. În mod constant, oamenii care testează pentru prima dată trotinetele electrice devin rapid adepți ai utilizării unui model pe termen lung. În special în orașele mari și aglomerate, mijloacele de transport alternativ au devenit soluția optimă pentru a decongestiona traficul și de a ajunge rapid la destinație fără timp de așteptare în trafic, fără autobuze sau metrouri aglomerate.

Deși aceste trotinete electrice sunt foarte populare siguranța personală dar și a trecătorilor a început să capete o importanţă din ce în ce mai mare. Nu de puține ori, conducătorii de trotinete s-au avântat în trafic printre mașini, realizând manevre periculoase care să le pună chiar viața în pericol. Smartbalance susține siguranța personală iar experții companiei întotdeauna sfătuiesc oamenii să folosească echipament de protecție și să respecte reglementările în vigoare.

Recent, pentru siguranța populației s-au emis o serie de reglementări în ceea ce privește utilizarea unei trotinete electrice, care menționează că persoana care conduce o trotinetă electrică trebuie să aibă minim 14 ani, să poarte echipament de protecție și să utilizeze pistele special amenajate.

Smartbalance, o companie care pune accent pe calitate și siguranță.

Smartbalance, prin comercializarea acestor mijloace de transport alternativ, susține un stil de viață activ, siguranța personală și respectarea reglementărilor în vigoare la ora actuală. Portofoliul de produse Smartbalance include cele mai noi gadget-uri de calitate și fabricate la cele mai înalte standarde. În afară de trotinete electrice vei putea să găsești și alte vehicule electrice precum hoverboard-uri sau segway-uri, la rândul lor foarte căutate de cei care doresc să guste adrenalina din plin.

Smartbalance comercializează trotinete electrice și numeroase alte tipuri de vehicule electrice aflate în tendințe, având grijă să pună pe piață produse de calitate superioară, sigure și care garantează numeroase ore de distracție. Folosite pentru o plimbare în parc, pentru deplasarea la servici sau în vacanțe, pot deveni modalitatea perfectă pentru deplasare prin orașele aglomerate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO