(P) Este achiziția covoarelor online o alegere mai sigură pentru clienți?

Dată publicare: 14-04-2021 12:44
Dată actualizare: 14-04-2021 17:52


(P) Este achiziția covoarelor online o alegere mai sigură pentru clienți?

Situația pandemică care a debutat în țara noastră încă de anul trecut ne-a determinat din toate punctele de vedere să fim mai chibzuiți în ceea ce privește achiziția de bunuri.

Astfel, unele persoane au devenit mai atente la produsele pe care le cumpără, ceea ce a condus automat și la amplificarea preferințelor la nivel de piață, dar și la experiențe mai sigure.

Totodată, experții au observat și o creștere semnificativă a cumpărăturilor online, în special a produselor destinate îmbunătățirii confortului de acasă. Care este explicația? Ei bine, începând cu măsura de izolare la domiciliu impusă de către autorități în decursul stării de urgență și până în prezent, oamenii au petrecut mai mult timp în propriile locuințe. Dacă până la acel moment, nu conștientizau importanța căminul personal, acum, acesta se află pe lista priorităților.

În linii mari, o doză suplimentară de confort și funcționalitate generează un sentiment specific de apartenență și, implicit, o stare generală de bine. Printre numeroasele categorii de articole frecvent tranzacționate online, se numără, bineînțeles și covoarele.

 De ce este mai avantajos pentru consumatori să cumpere covoare online?

 

Omul de afaceri sucevean Lucian Ciornei este unul dintre antreprenorii care s-au ghidat după tendințele pieței, punând bazele unui prestigios magazin online de covoare în plină pandemie. Este vorba despre magazinul online VreauCovor.ro, care s-a bucurat din plin de cunoștințele antreprenoriale, precum și de experiența în domeniul țesăturilor a fondatorului său și care a reușit să mulțumească nu doar cerințele, ci și așteptările consumatorilor din întreaga țară.

Călătoria în care s-a aventurat Lucian Ciornei ne confirmă faptul că există mai multe beneficii pentru clienții care se orientează asupra achizițiilor online, comparativ cu situația în care ar cumpăra direct din magazinele fizice.

După cum a conceptualizat și formatul magazinului său digital, antreprenorul în continuare consideră că rafturile virtuale sunt mai ușor de parcurs de către utilizatori pentru a identifica exact produsul căutat, decât dacă ar fi întâmpinați de o varietate de covoare, într-un spațiu fizic. De aceea, acesta a împărțit gama de produse în cele mai căutate categorii, tocmai pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a potențialilor clienți.

Mizând pe calitatea înaltă a covoarelor pe care le comercializează, pe raportul excelent dintre calitate și prețurile practicate, dar și pe profesionalism, omul de afaceri a atras clienți atât din zona Sucevei, cât și din alte județe din țară.

Așadar, pe VreauCovor.ro, persoanele interesate de un plus de confort acasă, vor găsi modele diverse de covoare pufoase, accesibile ca preț. Și cine nu este interesat de cumpărarea unor covoare ieftine, însă înalt calitative, mai ales după incertitudinea financiară cauzată de pandemie?

Un alt aspect ce merită analizat de către consumatori este legat de transportul covoarelor. Dat fiind faptul că, de regulă, greutatea sau dimensiunile acestora pot îngreuna transportarea către casă, direct din magazinul fizic, devine mult mai avantajoasă o comandă online, îndeosebi dacă acest serviciu este gratuit. Lucian Ciornei are în vedere și această facilitate, atunci când clienții îndeplinesc o condiție extrem de simplă: comenzi de pe VreauCovor.ro ce depășesc suma de 250,00 lei.

Soluțiile multiple de plată, interfața prietenoasă a site-ului, calitatea înaltă și ofertele constante reprezintă doar o parte dintre beneficiile pe care le au utilizatorii ori de câte ori comandă covoare online. Cu toate acestea, clienții sunt cei mai în măsură să ia o decizie de achiziție, în funcție de propriile așteptări!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO