(P) MAM Bricolaj Ghencea și-a deschis porțile! Clienții sunt așteptați cu oferte speciale

Dată publicare: 13-04-2021 17:38
Dată actualizare: 13-04-2021 17:42


bricolaj

Compania românească MAM Bricolaj, fondată de Cristian Găvan, și-a completat portofoliul cu un nou magazin deschis în București, al treilea punct de lucru, în urma unei investiții de 1,65 milioane de euro.

Noua unitate este situată pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 şi are o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi. Punctul de lucru include spaţiu de depozitare şi birouri.

Magazinul de bricolaj din zona Ghencea operează în sistem cash & carry (autoservire), are o parcare cu capacitatea de 50 de mașini, dintre care 35 sunt pentru clienți. Acesta dispune de peste 11.000 de produse: profile din aluminiu, sisteme de balamale sau de închidere, sisteme de sertare, blaturi și panouri, electrice, scule, organe de asamblare, vopsele, materiale pentru curățenie, mobilier și decorațiuni.

Deschiderea noului magazin din Ghencea este sărbătorită cu oferte consistente. Spre exemplu, în a doua săptămână a lunii aprilie,12.04 – 18.04.2021, clienții care cumpără un pat primesc salteaua gratis. Toate ofertele disponibile în magazin în această perioadă implică cumpărarea unui tip de produs și primirea gratuită a altuia din același segment. În plus, nu există o limită de număr de achiziții per client.

Pe lângă magazinul din Ghencea, MAM Bricolaj mai operează două magazine în București (MAM Bricolaj Morarilor și MAM Bricolaj Luica) și un magazin online. În punctul de lucru din Morarilor, există și mobilier gata făcut: paturi tapițate, noptiere, canapele și colțare ce pot fi cumpărate direct din magazin. Referitor la planurile pentru viitorul apropiat, următorul magazin va fi inaugurat în Braşov.

În luna aprilie, compania MAM Bricolaj împlinește 10 ani de activitate, așa că este motiv de sărbătoare, dar și de lansare a unei campanii inedite - MAMîncezit. Singura cerință pe care trebuie să îndeplinească clienții este să meargă la cumpărături în oricare dintre magazinele MAM, în ultima săptămână a fiecărei luni din 2021, și să păstreze bonul fiscal până la extragerea pentru luna respectivă. Premiul este un voucher de cumpărături cu 10x valoarea bonului de cumpărături.

Încă o surpriză pregătită de echipa MAM Bricolaj este Marea Tombolă de Paște, unde te așteaptă premii consistente: un robot aspirator Xiaomi, o masă tip transformer Butterfly, 5 smartwatch Bosch, 10 rucsacuri Bosch, un kit accesorii bucătărie Gieffe, un dulap pentru balcon/grădină Spazio. Campania se desfășoară în perioada 6-28 aprilie 2021. Cumperi de minim 300 de lei, completezi talonul primit la casă și intri automat în urna care va da câștigătorii, pe 28 aprilie 2021. Toate magazinele MAM participă la tombolă!

 

Despre MAM Bricolaj

 

Compania MAM Bricolaj a fost înființată în 2011 de către antreprenorul Cristian Gavan. S-a format treptat cel mai inovator și comod sistem de achiziționare al materialelor pentru mobilier, fiind singurul magazin specializat din domeniu cu autoservire. Pe lângă comercializarea de materiale și accesorii pentru mobilier, MAM Bricolaj oferă servicii de proiectare mobilier, debitare panouri, aplicare cant ABS, găurire și frezare pe CNC.

MAM Bricolaj și-a făcut debutul la începutul anului 2021 pe piața AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București, unde a înregistrat un record din prima zi.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO