(P) MAM Bricolaj Ghencea și-a deschis porțile! Clienții sunt așteptați cu oferte speciale

bricolaj
StirilePROTV

Compania românească MAM Bricolaj, fondată de Cristian Găvan, și-a completat portofoliul cu un nou magazin deschis în București, al treilea punct de lucru, în urma unei investiții de 1,65 milioane de euro.

Noua unitate este situată pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 şi are o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi. Punctul de lucru include spaţiu de depozitare şi birouri.

Magazinul de bricolaj din zona Ghencea operează în sistem cash & carry (autoservire), are o parcare cu capacitatea de 50 de mașini, dintre care 35 sunt pentru clienți. Acesta dispune de peste 11.000 de produse: profile din aluminiu, sisteme de balamale sau de închidere, sisteme de sertare, blaturi și panouri, electrice, scule, organe de asamblare, vopsele, materiale pentru curățenie, mobilier și decorațiuni.

Deschiderea noului magazin din Ghencea este sărbătorită cu oferte consistente. Spre exemplu, în a doua săptămână a lunii aprilie,12.04 – 18.04.2021, clienții care cumpără un pat primesc salteaua gratis. Toate ofertele disponibile în magazin în această perioadă implică cumpărarea unui tip de produs și primirea gratuită a altuia din același segment. În plus, nu există o limită de număr de achiziții per client.

Pe lângă magazinul din Ghencea, MAM Bricolaj mai operează două magazine în București (MAM Bricolaj Morarilor și MAM Bricolaj Luica) și un magazin online. În punctul de lucru din Morarilor, există și mobilier gata făcut: paturi tapițate, noptiere, canapele și colțare ce pot fi cumpărate direct din magazin. Referitor la planurile pentru viitorul apropiat, următorul magazin va fi inaugurat în Braşov.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

În luna aprilie, compania MAM Bricolaj împlinește 10 ani de activitate, așa că este motiv de sărbătoare, dar și de lansare a unei campanii inedite - MAMîncezit. Singura cerință pe care trebuie să îndeplinească clienții este să meargă la cumpărături în oricare dintre magazinele MAM, în ultima săptămână a fiecărei luni din 2021, și să păstreze bonul fiscal până la extragerea pentru luna respectivă. Premiul este un voucher de cumpărături cu 10x valoarea bonului de cumpărături.

Încă o surpriză pregătită de echipa MAM Bricolaj este Marea Tombolă de Paște, unde te așteaptă premii consistente: un robot aspirator Xiaomi, o masă tip transformer Butterfly, 5 smartwatch Bosch, 10 rucsacuri Bosch, un kit accesorii bucătărie Gieffe, un dulap pentru balcon/grădină Spazio. Campania se desfășoară în perioada 6-28 aprilie 2021. Cumperi de minim 300 de lei, completezi talonul primit la casă și intri automat în urna care va da câștigătorii, pe 28 aprilie 2021. Toate magazinele MAM participă la tombolă!

 

Despre MAM Bricolaj

 

Compania MAM Bricolaj a fost înființată în 2011 de către antreprenorul Cristian Gavan. S-a format treptat cel mai inovator și comod sistem de achiziționare al materialelor pentru mobilier, fiind singurul magazin specializat din domeniu cu autoservire. Pe lângă comercializarea de materiale și accesorii pentru mobilier, MAM Bricolaj oferă servicii de proiectare mobilier, debitare panouri, aplicare cant ABS, găurire și frezare pe CNC.

MAM Bricolaj și-a făcut debutul la începutul anului 2021 pe piața AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București, unde a înregistrat un record din prima zi.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.