(P) Credit rău platnici 2021. Care este dobânda și rata lunară?

27-11-2020 18:07


credit

Pentru că se anunță vremuri grele pentru anul 2021, venim în întâmpinarea voastră cu un articol în parteneriat cu site-ul creditdoctor.ro ce conține detalii și informații despre posibilitățile de creditare pentru rău platnici în anul 2021.

Dacă aveți nevoie de un imbold ori să vă reveniți pe linia de plutire în anul 2021 o puteți face contractând un credit online de durată scurtă ori medie pentru a vă rezolva problemele de orice natură. Indiferent de destinația finală a banilor, fi aceasta pe motiv de sănătate, investiție ori nevoie personală, noi suntem aici să vă ajutăm și să vă sfătuim cu cea mai bună ofertă de creditare croită pentru nevoile dumneavoastră.

Cum mă calific pentru un credit online?

 

Creditele online se contractează de la așa-numitele IFN-uri. Un IFN este o instituție financiară nebancară ce oferă împrumuturi solicitanților săi în condițiile stabilite de legile de crediare din România. Partea cea mai bună al acestui tablou este faptul că aceste entități oferă credite și persoanelor care sunt în căutarea unui credit rău platnici 2021 ori celor care sunt raportate în biroul de credit, asta poate fi chiar cea mai bună veste a acestui articol. Vestea proastă este însă faptul că pentru a vă califica la un împrumut online în anul 2021 trebuie să aveți o sursă minimă de venit. Dacă unele agenții de împrumut oferă credite persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, altele pornesc de la 23 de ani, toate cer obligativitatea unui venit minim garantat. Suma minimă a venitului garantat este de 300 lunar, iar altele cer și 500 lei lunar. Tragând linie, noi considerăm faptul că orice persoană se poate califica la un credit în anul 2021 cu un venit minim garantat. Salariul minim în România este 1450 lei în mână, deci chiar și o femeie de serviciu poate contracta un astfel de credit.


Unde este cea mai mică dobândă în anul 2021?

 

Dacă vă interesează un credit cu cea mai mică dobândă în anul 2021 trebuie să știți că totul pleacă de la suma contractată. Dacă aveți nevoie de 2000 lei, îi puteți avea cu 0% dobândă pentru 30 de zile apelând la IFN-ul VivaCredit. Dacă mai aveți nevoie de încă 2.000 lei, puteți accesa site-ul CreditFix ce oferă și ei 0% dobândă pentru primele 30 zile. Trebuie să știți totuși că de această ofertă beneficiază doar persoanele care sunt la primul împrumut cu acestea. Continuând registrul articolului, cea mai mică dobândă o găsiți la OceanCredit. Această entitate oferă 2 tipuri de împrumuturi. Unul pe termen scurt de 1.500 lei pe 15 zile cu 4.61% dobândă și al 2lea tip de împrumut pe 90 de zile cu o sumă maximă de 4.500 lei. Dobânda a celui din urmă este de 11.94% per 3 luni. Totuși aceasta dobândă mică vine la pachet cu o obligație din partea solicitanților: nu trebuie să fiți raportat în biroul de credit ori să fiți rău platnici.


În încheiere, sperăm că v-am fost de ajutor prin oferirea acestor informații puse cap la cap pentru a putea contracta un împrumut pe anul 2021.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO