(P) Cauți inspirație pentru ținutele tale? Iată care sunt cele mai populare rochii din toate timpurile!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
rochii

Fiecare femeie vrea să se simtă frumoasă și specială. Adesea, petrecerile sau evenimentele selecte sunt momentul perfect pentru a te simți astfel.

Acum te poți aranja în voie, îți poți încerca simțul estetic în compunerea ținutei astfel încât să te pui în evidență.

Vrei să strălucești și acesta este momentul tău. Cu toate acestea, apare o problemă: lipsa de inspirație. Oricât de multe rochii ai avea în dulap, parcă nu o poți găsi pe cea care să îți satisfacă așteptările. Nu te panica, însă, soluția e simplă: lasă-te inspirată de ținutele care au devenit faimoase. Așadar, dacă ideea îți surâde, dar nu știi exact ce trebuie să cauți, citește în continuare pentru a afla mai multe!

Iată cele mai populare rochii de seară din toate timpurile!

 

1. Marilyn Monroe în The Seven Year Itch

Faimoasa rochie „zburătoare”, după cum o numesc unii, este, poate, cea mai cunoscută din istoria filmului. Simplă, dar extrem de chic, ea pune în valoare perfect corpul, oferindu-i un aer elegant. Materialul fin și ușor din care este alcătuită îi adaugă, în plus, o notă de suplețe.

Singurul accesoriu sunt cerceii din pietre, care completează perfect look-ul. În rest, farmecul este dat de atitudine. Fiind midi, rochia nu este prea lungă pentru a fi elegantă, dar nici prea scurtă pentru a fi sexy, cu toate acestea, poate fi văzută în ambele moduri, numai datorită celei care o poartă.

2. Julia Roberts în Pretty Woman

Pretty Woman este o adevărată inspirație pentru fashionistele de pretutindeni. Fiecare ținută este emblematică, dar, dintre toate, faimoasa rochie roșie purtată la operă este cea care taie răsuflarea. Acest look reprezintă apogeul eleganței. O rochie perfect mulată, cu umerii căzuți, dar într-o culoare vie este alegerea perfectă pentru orice eveniment select.

Combinată cu mănușile albe de saten și cu minunatul set de colier și cercei din rubine, este destul de discretă încât să nu eclipseze frumusețea naturală a celei care o poartă. Dacă alegi o ținută în această zonă, ai grijă la machiaj: unul strident și nepotrivit poate strica tot farmecul creat.

3. Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany’s

Poate chiar mai celebru ca Pretty Woman, Breakfast at Tiffany’s reprezintă și el o emblemă a fashionului. Ținutele purtate de Audrey Hepburn sunt recreate și astăzi și, dintre toate, aceasta cel mai mult. Rochia simplă, perfect mulată cu care apare la începutul filmului este una dintre cele mai populare de la Hollywood.

Fiind din tafta, ea dă o strălucire aparte întregului look, pe care îl completează perfect atât mănușile, cât și balerinii din același material. Vedetele sunt, însă, bijuteriile. Accesoriul de păr și colierul din pietre prețioase adaugă ținutei un aer prețios, elegant, care te face să întorci imediat capul.

4. Sharon Stone în Basic Instinct

Ținuta purtată de Sharon Stone în Basic Instinct este și ea una dintre cele mai cunoscute din istoria filmului. Rochia simplă, albă, scurtă și mulată este combinată cu un blazer oversized din același material și cu niște pantofi cu toc în aceeași culoare. Ca accesorizare, nu se folosește decât de un set format din brățară și inel. Așadar, pe bună dreptate te-ai putea întreba de ce este acesta unul dintre cele mai populare look-uri de la Hollywood.

Ei bine, farmecul este dat mai ales de atitudine. Este vorba de încrederea de sine, de atitudinea provocatoare care cuceresc din prima. Nu contează ce porți, atât timp cât știi să o faci, iar acest look este exemplul perfect. Chiar și o rochie albă, perfect simplă, purtată corect, devine una dintre cele mai sexy ținute.

Acestea sunt doar câteva exemple, însă industria filmului are mult mai multe. Toate ținutele se învârt, însă, în jurul aceleiași idei: atitudinea. Dacă te simți bine cu ceea ce porți și știi cum să te pui în evidență, nu contează ce ai pe tine, cu siguranță vei întoarce capetele. Așa că nu mai ezita și încearcă și tu! Caută ofertele magazinelor tale preferate pentru rochii elegante și compune-ți ținuta perfectă!

Fii încrezătoare în tine, în cum arăți și diferențele vor apărea de la sine. Mai mult ca sigur vei întoarce capete! Așadar, ce mai aștepți? E momentul tău să strălucești!

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO